Start verkoop 53 woningen in Kop van Waal in Tiel

Start verkoop 53 woningen in Kop van Waal in Tiel

BAM Wonen en Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings, ontwikkelen gezamenlijk (De Groene Weerd C.V.) de locatie Kop van Waal in Tiel. Hier kan straks gewoond worden nabij het prachtige rivierenlandschap en de levendige binnenstad van Tiel. Op vrijdag 17 mei start de online verkoop van fase 1. Er komen eengezins-, twee-onder-een-kap- en half vrijstaande woningen. In latere fases komen er meer gezinswoningen en ook luxe woningen op de dijk met uitzicht richting de Waal. BAM Wonen verwacht in het vierde kwartaal van 2019 te kunnen starten met de bouw.

Duurzaam woningaanbod

Naast de ruime opzet, de variatie en het eigentijdse ontwerp van Mulleners+Mulleners architecten staat voor de woningen duurzaamheid en energiezuinigheid centraal. Dat is goed voor het milieu en voor het comfort van de woningen. Alle woningen worden gasloos gebouwd. Voor de verwarming wordt gebruik gemaakt van luchtwaterwarmtepompen en vloerverwarming.

Start verkoop

De online verkoop start op vrijdag 17 mei aanstaande om 17:00 uur. Op dinsdag 21 mei aanstaande van 19.00 tot 20.30 uur zijn belangstellenden welkom tijdens de ‘Meet & Greet’ in De Drie Zussen in Tiel (Ophemertsedijk 2). Tijdens dit evenement is de verkoopdocumentatie beschikbaar en kan het verkoopteam de belangstellenden uitgebreid informeren over de woningen.

Wonen aan een biodivers park

De natuur is de drager van het plan. Rondom Kop van Waal komen grote wadi’s die het plan letterlijk inbedden in het landschappelijk karakter van de Echteldsedijk en natuurgebied Vijverberg. In Kop van Waal ligt een groen park met een kreek die het regenwater afvoert naar de omringende wadi’s. Rondom dit park wordt het groen wonen met de voordeur, soms in de vorm van een veranda, direct aan het park. De verwachte oplevering is in het derde kwartaal van 2020.

Alle voor nu beschikbare informatie staat op de website. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden en worden via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden. Ook is het plan te volgen via Facebook en Instagram.

Ontwikkelingscombinatie De Groene Weerd is een samenwerking van SYNCHROON en BAM Wonen.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl