Synchroon en BAM Wonen geven startsein bouw 54 woningen Kop van Waal fase 2 in Tiel

Synchroon en BAM Wonen geven startsein bouw 54 woningen Kop van Waal fase 2 in Tiel

Na een succesvolle verkoop is BAM Wonen gestart met de realisatie van fase 2 Kop van Waal aan de groene klimaatdijk van de Waal in Tiel. Deze fase bestaat uit 54 woningen die, net als fase 1, bestaat uit diverse types eengezins- en twee-onder-een-kapwoningen. De oplevering van de eerste fase, bestaande uit 53 woningen, is in volle gang. Kop van Waal is een ontwikkeling van BAM Wonen en Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings.

Duurzaam woningaanbod

Naast de ruime opzet, de variatie en het eigentijdse ontwerp van Mulleners+Mulleners architecten, staat voor de woningen duurzaamheid en energiezuinigheid centraal. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor het comfort van de woningen. Alle woningen worden gasloos opgeleverd en voor de verwarming wordt gebruikgemaakt van luchtwaterwarmtepompen en vloerverwarming.

Landschappelijk karakter

De natuur is de drager van het plan naar een ontwerp van Imoss. Rondom Kop van Waal komen grote wadi’s die het plan letterlijk inbedden in het landschappelijke karakter van de Echteldsedijk en natuurgebied Vijverberg. Centraal in Kop van Waal ligt een groen park met een kreek die het regenwater afvoert naar de omringende wadi’s. Voor een optimale parkbeleving liggen de woningen met de voordeur, soms in de vorm van veranda’s, direct aan deze groenblauwe slinger. Kop van Waal is natuurlijk wonen in een prachtig park met de historische stadskern van Tiel op loopafstand.

Unieke woonbeleving voor kopers bij Homestudios

Kopers krijgen de mogelijkheid om voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios te doorlopen. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een fysieke en digitale klantreis en doen zij daarmee een complete woonervaring op, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen. Ook hebben zij de mogelijkheid om hun individuele woonwensen zoals een uitbouw, erker of dakkapel in werkelijkheid te ervaren en uit te laten voeren. Zo helpt Homestudios bewoners van hun huis ook echt een thuis te maken.

De verkoop van de woningen in fase 2 is voorspoedig verlopen. Van de 54 woningen zijn 52 verkocht en voor laatste twee woningen is grote belangstelling. De oplevering van de woningen van fase 2 start naar verwachting in de zomer van 2021. Fase 3, bestaande uit tien dijkvilla’s, vormt vervolgens het sluitstuk van de wijk. Deze ruime woningen worden deels in en deels op de dijk gerealiseerd en bieden een wijds uitzicht over de Waal en haar uiterwaarden. Binnenkort start de verkoop van de tien dijkvilla’s.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl