Maarten Stam versterkt AM als ontwikkelingsmanager voor de regio Utrecht

Maarten Stam versterkt AM als ontwikkelingsmanager voor de regio Utrecht

Maarten Stam is in dienst getreden bij gebiedsontwikkelaar AM als ontwikkelingsmanager. In deze functie versterkt hij het team van AM Midden waarbij hij een belangrijke bijdrage gaat leveren aan nieuwe gebiedsconcepten aan de hand van de AM kernthema’s Gedurfde duurzaamheid, Inclusieve stad, Healthy urban living & working, Stad- en gebiedmaker en Gelukkig leven. Maarten Stam gaat zich daarnaast bezig houden met de ontwikkeling van Merwede in Utrecht, een bruisende en integraal nieuw te ontwikkelen duurzame stadswijk, met innovatieve mobiliteitconcepten.

Maarten Stam: “Een goed en fijn contact tussen mensen, van jong tot oud, is voor mij de belangrijkste voorwaarde voor gezond en gelukkig leven in de stad, zeker nu. Met de realisatie van meer mooie, groene openbare ruimte, meer deelmobiliteit en een goede programmering met veel ruimte voor lokale initiatieven, kunnen we hier actief aan bijdragen”.

Het afgelopen jaar heeft Maarten Stam gewerkt aan de ontwikkeling van de Cartesiusdriehoek in Utrecht vanuit zijn eigen bedrijf Fit for the city. Eerder was hij al bij deze gebiedsontwikkeling betrokken vanuit MRP Development, eerst als acquisitiemanager en later als projectdirecteur. Bij MRP Development en haar (rechts)voorganger a.s.r. vastgoed ontwikkeling is Maarten zowel actief geweest met de acquisitie van projecten en gebiedsontwikkelingen, zoals Healthy Urban Quarter in Utrecht en Norfolk in Scheveningen, als met de verdere ontwikkeling ervan, zoals het project de Catharinasteeg in het Aalmarktgebied in Leiden. Daarvoor was hij als (concept-) ontwikkelaar onder meer werkzaam bij ING Real Estate en Triodos Real Estate Development. Maarten is afgestudeerd in Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht.

AM Midden heeft de provincie Utrecht en de grotere gemeenten in de provincies Gelderland en Overijssel als focusgebied.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl