Startsein bouw 34 woningen Bloesemhof in Utrecht

Startsein bouw 34 woningen Bloesemhof in Utrecht

Zondag Ontwikkeling en BAM Wonen hebben op donderdag 13 april tijdens een feestelijk bijeenzijn voor kopers en andere betrokkenen het startsein gegeven voor de bouw van 34 woningen in het project Bloesemhof in Utrecht. Mevrouw de Leeuw, gebiedsmanager van de gemeente Utrecht, heeft in bijzijn van de nieuwe bewoners de officiële openingshandeling aangekondigd, waarna de kopers deze handeling, het leggen van de begane grondvloer, hebben uitgevoerd.

vervolgens werd gezamenlijk getoost op een succesvolle bouw. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Bloesemhof bestaat uit 34 prachtige en royale eengezinswoningen in het fruitkwartier aan de Laan van Chartroise. Het fruitkwartier maakt onderdeel uit van de opkomende wijk Ondiep, waar veel wordt ontwikkeld. De wijk ligt op 10 minuten afstand van het centrum van Utrecht, met veel voorzieningen in de directe omgeving.

De woningen met platdak, type Appelbloesem (14 woningen), hebben een statige uitstraling en zijn gelegen aan de Laan van Chartroise. De Appelbloesem XL (4 woningen) heeft nog een volledige 3 verdieping. De woningen van type Perenbloesem (16 woningen) zijn voorzien van een karakteristieke mansardekap en zijn gelegen aan de Tomaatstraat en de Framboostraat. Duurzaamheid en milieu staan bij Bloesemhof hoog in het vaandel. Er is daarom ook gekozen voor energiezuinige woningen en krijgen de woningen standaard zonnepanelen. Het ontwerp van de woningen is verzorgd door LEVS architecten. Naar verwachting worden de woningen eind 2017/begin 2018 opgeleverd.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl