Oplevering De Veense Poort in Veenendaal bijgewoond door wethouder Stroobosscher

Oplevering De Veense Poort in Veenendaal bijgewoond door wethouder Stroobosscher

Op 1 juli ontvingen de nieuwe bewoners de symbolische eerste sleutel van een woning in nieuwbouwontwikkeling De Veense Poort vlakbij de Rondweg-West in Veenendaal. Wethouder Engbert Stroobosscher was namens de Gemeente Veenendaal bij dit feestelijke moment aanwezig.

De gedelegeerd projectontwikkelaar voor De Veense Poort fase 1 en 2 is Timpaan uit Hoofddorp. Bij de oplevering van de fase 2A2 was Ingeborg de Jong, directeur van Timpaan, aanwezig. Namens opdrachtgever De Veense Poort Vastgoed BV was Robin Wagner aanwezig. De aannemer van de fase is Vergeer Bouw.

Engbert Stroobosscher: “Binnen het project de Veense Poort zijn al veel nieuwe woningen gerealiseerd, die hard nodig zijn in Veenendaal. Ik ben verheugd dat met deze 20 eengezinswoningen weer een aantal mensen blij zijn gemaakt met een nieuwe woning.”

Robin Wagner: “Met de oplevering van deze laatste deelfase is weer een belangrijke mijlpaal bereikt. De woningen zijn gasloos en voorzien van individuele warmtepompen. Het aangrenzende openbare gebied kan door deze oplevering afgerond worden, inclusief de speelweide. Een prachtige plek om te wonen”

Ingeborg de Jong, directeur Timpaan: “Met de oplevering van fase 2a2 komt een einde aan een bijzonder vastgoedproject die Timpaan in opdracht van De Veense Poort BV mocht ontwikkelen. Dankzij een goede samenwerking, niet in de laatste plaats met de Gemeente Veenendaal, zijn hier prachtige woningen en appartementen verrezen in de afgelopen jaren. Waaronder de Timpaan Verandawoning, ons eigen betaalbare woningconcept. We zijn erg trots op de wijk die het geworden is en wensen De Veense Poort Vastgoed BV succes met fase 3!”

De Veense Poort

De Veense Poort is gesitueerd aan de westkant van Veenendaal, vlakbij de Rondweg-West. In totaal zijn circa 160 woningen gerealiseerd in verschillende fases, waaronder diverse types grondgebonden woningen zoals Verandawoningen en eengezinswoningen, en appartementen. Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor De Veense Poort fase 3.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl