Vijftig NOM-appartementen in Vlijmen opgeleverd

Vijftig NOM-appartementen in Vlijmen opgeleverd

Aan de Nassaulaan in Vlijmen hebben BAM Wonen en Woonveste vijftig nul-op-de-meter appartementen opgeleverd op de voormalige kerklocatie in de wijk Vliedberg in Vlijmen. Dit energiezuinige wooncomplex kenmerkt zich door de prominente locatie, waar de architect in het aansprekende ontwerp de karakteristieke kerktoren heeft weten te behouden.

Twee jaar geleden startten BAM Wonen en Woonveste een gezamenlijk ontwikkeltraject voor deze bijzondere locatie in Vlijmen. De bouw van de appartementen startte vervolgens in april 2018. Vorige week was het dan eindelijk zover: de vijftig appartementen werden officieel opgeleverd.

Alle appartementen zijn zeer energiezuinig gebouwd. De woningen wekken voldoende energie op om te voorzien in verwarming, warm water en elektriciteit. Een gasaansluiting is niet meer nodig. De bewoner krijgt de garantie dat de woning de beloofde energieprestatie blijft halen. Het nieuwe wooncomplex is gebouwd op de locatie van de voormalige kerk. De klokkentoren maakt deel uit van het ontwerp en verbindt de twee woonvleugels met elkaar.

Alle woningen zijn inmiddels verhuurd en binnenkort ontvangen de nieuwe bewoners hun sleutels. Achttien appartementen zijn bestemd voor bewoners van Chapeau Woonkring Heusden. Op 13 september is er een feestelijke opening met de bewoners en omwonenden.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl