250e sleutel voor Heijmans Huismerk

250e sleutel voor Heijmans Huismerk

Op 16 oktober heeft Heijmans het 250e huis opgeleverd volgens het Heijmans Huismerk ontwerp- en bouwprincipe. Het betrof het laatste huis van project De Leeswand in Landgoed Driessen in Waalwijk. Genoeg reden tot blijdschap! Daarom werden bewoners Martijn Schrover en Nancy van der Velden door Wilbert Mettler, ontwikkelaar bij Heijmans Vastgoed, verrast met bloemen en een barbecue.

In juni startte Heijmans met de bouw van de 17 huizen in De Leeswand. De huizen zijn binnen 60 werkdagen en met nul opleverpunten opgeleverd. In project De Leeswand hebben de geleerde lessen van het Heijmans Huismerk aangetoond dat we ook concepthuizen kunnen realiseren voor het hogere huur- en koopsegment. De huizen kenmerken zich door uitbouwopties, verschillende gevelindelingen, bijzondere details in architectuur en tuinen van 16 meter diep.

Heijmans werkt met een vast landelijk team dat zich dagelijks bezig houdt met het verslimmen en versnellen van onze woonconcepten. Het vertrekpunt daarbij is standaardisatie als basis voor maatwerk.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl