BAM Wonen start verkoop 42 duurzame appartementen in fase twee van De Houttuin in Woerden

BAM Wonen start verkoop 42 duurzame appartementen in fase twee van De Houttuin in Woerden

BAM Wonen start op 12 mei 2021 met de verkoop van fase twee, 42 duurzame appartementen van Blok B, in het project De Houttuin in Woerden. Op de voormalige FNV-locatie aan de Houttuinlaan worden zes appartementengebouwen gerealiseerd met in totaal 265 woningen. Daarin komen 82 sociale huurappartementen voor woningcorporatie GroenWest, 99 vrije sector huurappartementen en 84 koopappartementen. De start bouw is naar verwachting halverwege 2021 en de verwachte oplevering van het gehele project in 2023.

Moderne twee- en driekamerappartementen

Blok B in de Houttuin bestaat uit een gevarieerd aanbod met tweekamerappartementen van 60 m² (vanaf circa € 275.000 v.o.n.) en diverse typen driekamerappartementen tussen 65 m² (vanaf circa € 285.000 v.o.n.) en 86 m² (vanaf circa € 360.000 v.o.n.). De appartementen op de begane grond hebben naast een terras ook een kleine privétuin. De woningen op de overige verdiepingen hebben een balkon. Alle koopappartementen hebben eigen stallingsplaatsen in een gezamenlijke fietsenstalling en een parkeerplaats in het parkeergebouw. Bovendien zijn de appartementen hoogwaardig en compleet afgewerkt, voorzien van een keuken, luxe tegelwerk en sanitair. De woningen uit de eerste fase, het vrijwel identieke Blok C, zijn allemaal verkocht.

Duurzaam en gezond leefklimaat

De appartementengebouwen zijn ontworpen door Groosman architecten en A3 architecten uit Rotterdam en zijn zeer energiezuinig met energielabel A+++. De appartementen zijn aangesloten op een collectieve warmte-/koudeopslag waarmee in de winterperiode warmte en in de zomerperiode koude wordt geleverd door de warmtepomp in het appartement. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem met Warmte Terug Winning (WTW) en is het duurzame vloerverwarmingssysteem comfortabel en gezond. Zo is er minder stofcirculatie en een aangename warmteafgifte. De landschapsinrichting is ontworpen door Karres en Brands uit Hilversum. In de opzet van De Houttuin is veel aandacht voor groen, duurzaamheid, klimaatadaptatie en een gezond leefklimaat.

Homestudios experience center

Kopers krijgen de mogelijkheid om voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios te doorlopen. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een fysieke en digitale klantreis en doen zij daarmee een complete woonervaring op, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl