Feestelijke start van het nieuwbouwproject Platanenhof in Zeist

Feestelijke start van het nieuwbouwproject Platanenhof in Zeist

Op maandag 18 mei 2015 zal wethouder Jacqueline Verbeek-Nijhof het feestelijke startschot geven voor het project Platanenhof in Zeist. Het project bestaat uit de nieuwbouw van 53 koopwoningen en is gelegen op hoek van de Koppelweg en de Griffensteijnselaan in gemeente Zeist. BAM Woningbouw heeft het project ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de realisatie. Mulleners & Mulleners architecten uit Amsterdam tekende voor het ontwerp van de woningen.

De 53 woningen zijn beschikbaar in 4 verschillende types voor verschillende doelgroepen. Zo zijn er starterswoningen, gezinswoningen, herenhuizen en bungalows.

De woningen variëren in prijs vanaf € 235.000,- tot € 365.000,- VON. Van de 53 woningen zijn er inmiddels 48 verkocht en drie woningen onder optie.De woningen worden gebouwd op een voormalige bedrijfslocatie . Na de transformatie van het vervallen gebied ontstaat de nieuwe woonwijk Platanenhof, die mooi aansluit bij de omgeving: een aanwinst voor de buurt en voor de nieuwe bewoners. De fraaie en gemoedelijke tuindorpstijl van de woningen is ook doorgezet in de eenheid van het openbaar gebied. De toekomstige bewoners kopen een totale woonbeleving: inclusief aanleg van de voortuin met ondermeer platanen en een tuinontwerp voor de achtertuin. De befaamde Nederlandse tuinarchitect Dick Beijer is verantwoordelijk voor zowel het ontwerp van het openbaar gebied als van de voor- en achtertuinen.

Nadere informatie over de woningen is beschikbaar op de website www.platanenhof.nl of via makelaars Hol en Molenbeek in Zeist of Ludenhoff makelaars in Utrecht. De woningen zullen naar verwachting begin 2016 worden opgeleverd.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl