Bouw fase 3 Bernissepark Zuidland Gemeente Nissewaard feestelijk van start

Bouw fase 3 Bernissepark Zuidland Gemeente Nissewaard feestelijk van start

Op woensdag 8 mei legt wethouder Bal (VVD) van de gemeente Nissewaard samen met de kopers “de eerste steen” van de nieuwe te bouwen woningen in fase 3 van Bernissepark. In fase 3 realiseert VORM 6D Wonen – onderdeel van VORM – in opdracht van Ontwikkelaar Propand B.V. 41 woningen die naar verwachting eind dit jaar worden opgeleverd.

De eerste steen

Taco Verplanke, directeur-eigenaar van Propand B.V. en Ad van de Graaf, commercieel directeur VORM 6D Wonen, geven aan dat er verschillende momenten zijn waarop samen met de kopers bijzondere momenten in de bouw worden gevierd: “Soms is dat als we starten met de eerste heipaal, soms is dat het hoogste punt, maar nu is het de eerste steen.” Wethouder Bal legt samen met de kopers van de desbetreffende woning tijdens dit feestelijk evenement de eerste steen. “We sluiten de bijeenkomst vervolgens feestelijk af in de nabijgelegen basisschool De Vlasbloem waar we gezamenlijk toosten op een veilige en succesvolle bouw.”

Nog slechts 3 woningen te koop

Bernissepark Fase 1 t/m 4 telt in totaal 163 woningen; 106 koopwoningen verdeeld over ééngezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen en 57 vrije sector huurwoningen. Fase 1 is volledig afgerond en bewoond, fase 2 wordt voor de zomervakantie afgerond, fase 3 wordt naar verwachting eind 2019 opgeleverd. De bouw van fase 4 start in juni. “De verkoop van fase 4, die in totaal 38 woningen telt, loopt al en er zijn nog maar 3 woningen te koop”, zo vertelt Van de Graaf. Ontwikkelaar Propand B.V. heeft daarnaast als onderdeel van Bernissepark ook nog eens 25 stadsappartementen ontwikkeld welke momenteel ook gerealiseerd worden.

De kracht van 6D

VORM 6D Conceptwoningen bewijzen zich gezien de succesvolle verkoop en realisatie ook in Zuidland. Ontwikkelaar Propand B.V. sprak begin 2017 haar vertrouwen uit in VORM 6D Wonen en haar conceptwoningen. Alle woningen worden gebouwd in de karakteristieke, Oudhollandse jaren 30 stijl. Als alles volgens planning verloopt hebben we, nadat we eind 2017 gestart zijn met Fase 1, alle 163 woningen in tweeëneenhalf jaar gerealiseerd en is Zuidland met Bernissepark een pracht nieuwe wijk rijker waar het, zo horen we van de nieuwe bewoners, heerlijk en veilig wonen is. Dat we het zo tijdig kunnen afronden laat duidelijk de kracht van het VORM 6D Wonen-concept zien. Met een 6D woning krijgen kopers en huurders een moderne, betaalbare woning die volledig afgestemd is op hun woonwens en leefstijl.”

Het team van Makelaar Toussaint + Van Wijk en Natacia Rademakers zijn verantwoordelijk voor de succesvolle verkoop van Bernissepark. Informatie over de verhuur via Makelaar Toussaint + Van Wijk

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl