De bouw van Bernissepark te Zuidland feestelijk van start

De bouw van Bernissepark te Zuidland feestelijk van start

8 Maart 2018 heeft wethouder Jan Willem Mijnans het startsein gegeven voor de bouw van de woningen in het plan Bernissepark te Zuidland Gemeente Nissewaard. In deze eerste fase van het project worden 46 woningen gerealiseerd, waarvan 28 koop- en 18 vrije sector huurwoningen. De koopwoningen in Fase 1 zijn op 1 na verkocht. De vrije sector huurwoningen zijn afgenomen door een belegger.

Ad van de Graaf, Commercieel adjunct directeur van VORM: “We zijn de toekomstige bewoners vooraf gaan vragen naar hun woonwensen. Kijkend naar dit prachtige plan en de bijbehorende verkoopresultaten hebben we de klanten dus goed begrepen en worden die wensen momenteel verwezenlijkt”

Taco Verplanke, directeur Propand: “Een prachtig plan in een landelijke omgeving met de dynamiek van de stad binnen handbereik”

Het plan Bernissepark is een samenwerking tussen Propand en VORM 6D Wonen. In totaal worden in Plan Bernissepark 160 woningen gerealiseerd bestaande uit ééngezinswoningen en twee-onder- één kapwoningen verdeeld over 4 fases. Fase 2 is vanwege het verkoopsucces versneld in verkoop genomen.

De verwachte oplevering van fase 1 is 4e kwartaal 2018.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl