Wethouder Bal legt samen met bewoners eerste vloerplaat

Wethouder Bal legt samen met bewoners eerste vloerplaat

Op donderdag 26 september legt wethouder Bal (VVD) van de gemeente Nissewaard samen met de kopers “de eerste vloerplaat” van de nieuw te bouwen woningen in fase 4 van Bernissepark. In fase 4 realiseert VORM 6D Wonen – onderdeel van VORM – in opdracht van Ontwikkelaar Propand B.V. 38 woningen die naar verwachting nog voor de zomer van 2020 worden opgeleverd.

De eerste vloerplaat

Taco Verplanke, directeur-eigenaar van Ontwikkelaar Propand B.V. en Ad van de Graaf, commercieel directeur VORM 6D Wonen, geven aan dat er verschillende momenten zijn waarop samen met de kopers bijzondere momenten in de bouw worden gevierd: “Soms is dat als we starten met de eerste heipaal, of het hoogste punt bereiken, maar nu is het de eerste vloerplaat.” Wethouder Bal legt samen met de kopers van de desbetreffende woning tijdens dit feestelijk evenement de eerste vloerplaat. “We sluiten de bijeenkomst vervolgens feestelijk af in de nabijgelegen basisschool De Vlasbloem waar we gezamenlijk toosten op een veilige en succesvolle bouw.”

Alle woningen zijn verkocht

Bernissepark Fase 1 tot en met 4 telt in totaal 163 woningen; 106 koopwoningen verdeeld over ééngezins-woningen en twee-onder-één-kapwoningen en 57 vrije sector huurwoningen. Fase 1 en 2 zijn volledig afgerond en bewoond. Fase 3 en 4 worden – respectievelijk – naar verwachting eind 2019 en voor de zomer van 2020 opgeleverd. Informatie over de verhuur van de woningen in fase 3 en 4 is verkrijgbaar via makelaar Toussaint en Van Wijk.

De kracht van 6D

De conceptwoningen bewijzen zich gezien de succesvolle verkoop en realisatie ook in Zuidland. Ontwikkelaar Propand B.V. sprak begin 2017 haar vertrouwen uit in VORM 6D Wonen en haar conceptwoningen. Alle woningen worden gebouwd in de karakteristieke, Oudhollandse jaren 30 stijl. “Als alles volgens planning verloopt hebben we, nadat we eind 2017 gestart zijn met fase 1, alle 163 woningen in tweeëneenhalf jaar gerealiseerd en is Zuidland met Bernissepark een pracht nieuwe wijk rijker waar het, zo horen we van de nieuwe bewoners, heerlijk en veilig wonen is. Dat we het zo tijdig kunnen afronden laat duidelijk de kracht van het VORM 6D Wonen-concept zien. Met een conceptwoning krijgen kopers en huurders een moderne, betaalbare woning die volledig afgestemd is op hun woonwens en leefstijl.”

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl