BAM Wonen start bouw 38 duurzame woningen Koningskwartier fase 4 in Zevenhuizen

BAM Wonen start bouw 38 duurzame woningen Koningskwartier fase 4 in Zevenhuizen

In opdracht van Gebiedsontwikkelingsmaatschappij Zuidplaspolder, een samenwerkingsverband tussen gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, Amvest, a.s.r., Heijmans en Woonbron, is BAM Wonen gestart met de bouw van 38 duurzame woningen in Koningskwartier fase 4 in Zevenhuizen. BAM Wonen realiseert deze woningen als onderdeel van Bouwcombinatie Zuidplaspolder. Naar verwachting worden de eerste woningen in het tweede kwartaal van 2020 opgeleverd.

Woningaanbod

Bouwcombinatie Zuidplaspolder is een samenwerking tussen Heijmans Woningbouw en BAM Wonen. De 38 woningen die in fase 4 worden gerealiseerd, zijn verdeeld over 24 rijwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en zes vrijstaande woningen. Alle woningtypes zijn afkomstig uit de BAM Wooncollectie. De woningen worden uitgevoerd in Oud-Hollandse architectuur met een grote variatie in kleurstelling en metselwerk. De woningen hebben een royaal woonoppervlak variërend van 160 m2 tot en met 193 m2 met koopsommen vanaf € 410.000,- v.o.n. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Duurzaam wonen

Alle woningen worden gasloos gerealiseerd met een EPC van 0. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming- en koeling. Daarnaast zijn ze uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen. Koningskwartier fase 4 wordt gerealiseerd aan de Zuidplasweg/Van Oranje Nassaulaan ten zuidoosten van Zevenhuizen. De locatie ligt centraal tussen Rotterdam, Gouda en Den Haag. Het gebied is ruim opgezet, krijgt een groene uitstraling en is door water omsloten.

Koningskwartier

Het project bestaat uit diverse stadia, die gefaseerd op de markt worden gebracht. Elk fase krijgt een eigen uitstraling. De komende vijftien tot twintig jaar worden in dit gebied rond de 1.200 woningen gerealiseerd.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl