Trebbe

Trebbe
Tubantiasingel 63, 7514 AB Enschede
Telefoon: 088-2590000
E-mailadres: info@trebbe.nl
Website: www.trebbe.nl

Mensen

  •  

Wij maken Nederland mooier door het creëren van duurzame en gezonde leefomgevingen.

Wij zijn Trebbe. Een familiebedrijf dat ontwikkelt, bouwt en onderhoudt. Al 110 jaar solide en wendbaar. En dat blijven we. Bovendien staan we stevig in de realiteit van nu en straks. We weten wat er speelt in onze branche en de maatschappij, volgen dat op de voet en passen ons daar op aan. Zo is Trebbe door de jaren heen een stabiel merk gebleven.

Degelijk ondernemen hebben wij hoog in het vaandel staan. Continuïteit komt op de eerste plaats, gestage groei op de tweede. Daarmee floreren wij in goede tijden en blijven we overeind als onze branche in zwaar weer zit.

Nederland mooier maken door het ontwikkelen en bouwen van duurzame en gezonde leefomgevingen doen we het liefst samen. Of je nu klant, co-maker of leverancier bent; wij werken en vernieuwen graag samen en staan naast je als betrokken partner. We zetten in op langdurige samenwerkingen en werkplezier. Daarbij houden we van de menselijk maat. Samen maken we het! En zit het even tegen? Dan lossen we het samen op.

De toekomst gaan we vol vertrouwen en met een gezonde portie realiteitszin tegemoet. We volgen wat er om ons heen gebeurt en zien we kansen dan pakken we die vast. Veranderingen moedigen we aan. Behalve als het om onze cultuur gaat; die houden we graag zoals die is. Met een nuchtere kwinkslag en hart voor mensen, ons bedrijf en de branche. Dat is typisch Trebbe!

Trebbe bedient de markt vanuit verschillende vestigingen en werkmaatschappijen, waar de specialisten hun kennis bundelen: Trebbe Wonen B.V. in Enschede, Zwolle en Nieuwegein en Trebbe Bouw B.V. met vestigingen in Enschede, Zwolle, Nieuwegein en Groningen. Trebbe Groep heeft nog twee deelnemingen: Dijkham bouw B.V. in Nijkerk en Bouwbedrijf Van den Hengel B.V. in Soest. De Giesbers Bedrijven met vestigingen in Rotterdam en Wijchen en Kalliste Woningbouwontwikkeling in Nieuwegein zijn zusterbedrijven van de Trebbe Groep.

Hengelo krijgt er 39 energiezuinige huurappartementen bij in de nieuwe horecawand, tegenover het stadhuis. Het plan bestaat uit 31 sociale huurappartementen, 8 ...

In Landsheer, de nieuwste uitbreidingswijk van Warmenhuizen, verrijzen straks 31 koopwoningen en 34 sociale huurwoningen. Om de volgende stap hierin te zetten ...

Na een bouwtijd van iets meer dan een jaar leverde Trebbe onlangs het laatste appartement van de eerste fase Langehorst op Landgoed in den Houte op. Fase 1 ...

Nieuwbouwwijzer.nl