‘Wij zullen uit de Europese Unie moeten, als we weer controle willen over ons eigen land’ – Freek Jansen (FVD)

‘Wij zullen uit de Europese Unie moeten, als we weer controle willen over ons eigen land’ – Freek Jansen (FVD)

“We zullen uit de EU moeten, als we weer controle willen over ons eigen land” – Freek Jansen van Forum voor Democratie (FVD) in de meeste recente uitzending van Ongehoord Nieuws over de enorme woningnood.

“Als je heel veel mensen toevoegt aan het land, dan moeten die ook ergens wonen. Dit verband lijken ze niet te begrijpen in Den Haag. Dat vinden ze heel moeilijk om dat met elkaar in verband te zien,” volgens Jansen.

In de uitzending raakt hij een gevoelig punt: massa-immigratie en de wooncrisis zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De gevestigde orde van politieke partijen lijken dit te ontkennen. Uit de cijfers van de woningtekorten, wachtlijsten én de immigratie blijkt echter: het klopt wel degelijk.

“Eerst hadden we migratiesaldo’s van 100.000 mensen per jaar. Dat gaat dit jaar naar 200.000 per jaar. Dus die ramingen van een miljoen mensen tot 2030 erbij – waar Hugo de Jonge het twee jaar geleden nog over had – die zijn onderhand ook alweer achterhaald.”

Bekijk de vernieuwende, inhoudelijke standpunten van Forum voor Democratie rondom het thema wonen en de uitleg van partijleider Thierry Baudet over het ontstaan van de woningnood én de oplossingen die hij voor ogen heeft door het bekijken van onderstaande video. Hoewel de woningnood verder is verslechtert en de wereld er inmiddels anders uitziet, zijn de problemen fundamenteel hetzelfde gebleven.

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen en wil betaalbare woningen voor iedereen. De grootste politieke beweging van Nederland wil de massale immigratie beëindigen en remigratie stimuleren, zodat er weer wat meer ruimte komt in Nederland. Zij willen ook stoppen met het volgens hen zinloze en onbetaalbare klimaatbeleid, zodat woningen weer betaalbaar worden. En ze willen stoppen met de uitzichtloze euro, die een huizenbubbel heeft gecreëerd.

Dit is hoe de wooncrisis is ontstaan – en zó wil FVD ‘m oplossen!

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl