Heijmans ONE housewarming

Heijmans ONE housewarming

Je bent jong en je prille carrière loopt goed. De stad is waar je je thuis voelt, maar die studentenkamer ben je inmiddels wel zat. Veel eisen stel je niet, maar wel een fijne plek voor jou alleen. Dat valt nog niet mee, voor sociale huur verdien je teveel of is de wachtlijst te lang en vrije sector huur is weer te duur. En een huis kopen, wil je je daar nu al wel aan vastleggen? Juist voor jou is Heijmans ONE bedoeld. Een verplaatsbaar huis, dat verhuurd wordt op tijdelijke ongebruikte stukken grond in de stad. Een tijdelijk compleet en volwassen huis voor jonge singels, dat niet onder doet voor permanente bouw.

Are you the ONE?

Kom dan een kijkje nemen in de twee proefhuizen tijdens de housewarming party op donderdag 4 december van 17:00 – 21:00 uur op Zeeburgereiland Amsterdam. Bewoonster Carmen Felix, de komende drie maanden gaat proefwonen in de Heijmans ONE, ontvangt je van harte bij haar thuis.

Samen nadenken over wonen in de stad

Tijdens de housewarming kun je in restaurant Magnetico het gesprek aanknopen met Eric van der Burg, wethouder ruimtelijke ordening en Thijs Reuten, stadsdeelbestuurder van de gemeente Amsterdam. Zij zullen tussen 18:00 – 19:30 uur aanwezig zijn. In ongedwongen sfeer vertel jij over je thuis en wat jij nodig hebt zodat je thuis meegroeit met jouw levensbehoeften. Amsterdam geeft met de komst van Heijmans ONE een positief geluid af aan jonge singels. Wethouder Van der Burg en stadsdeelbestuurder Reuten waarderen jullie komst.

Programma:
17.00 – 18:00 Ontvangst en rondleiding in de Heijmans ONE
18:00 – 18:15 Toast op de ONE woning
18:30 – 19:30 Borrel en discussie in Magnetico met wethouders Eric van de Burg en Stadsdeelbestuurder Thijs Reuten over het woonprobleem van jonge mensen
19:30 – 21:00 Live muziek

Meld je even aan als je langs wilt komen!

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl