Proefbewoner gezocht voor eerste Heijmans ONE

Proefbewoner gezocht voor eerste Heijmans ONE

Heijmans is op zoek naar de eerste bewoner voor de Heijmans ONE. De eerste twee mobiele eenpersoonshuizen worden eind oktober op Zeeburgereiland in Amsterdam geplaatst. Heijmans zoekt een bewoner die ambassadeur van dit unieke huis wil zijn en daarvoor wordt beloond met gratis huisvesting in dit concept. Het betreft een tijdelijke woonduur voor drie maanden met optie tot verlenging.

De woonambassadeur test de eerste versie van de Heijmans ONE

De eerste bewoner wordt via online kanalen gezocht. Geïnteresseerden worden opgeroepen te solliciteren naar de functie van woonambassadeur van Heijmans ONE. De woonambassadeur test de eerste versie van de Heijmans ONE met het team van Heijmans, zodat het concept kan worden verbeterd. Daarnaast wordt de ambassadeur het gezicht van Heijmans ONE naar de buitenwereld. De twee huizen zijn prototypen en bedoeld om kennis op te doen op het gebied van wooncomfort en duurzame technieken.

Heijmans ONE legt de verbinding tussen het tekort aan goede tijdelijke huurhuizen voor jonge, stedelijke starters en leegstaande gebieden. De Heijmans ONE heeft een ruime woonkamer met vide, keuken, badkamer, slaapkamer én een eigen voordeur met een buitenterras. De huizen zijn ontwikkeld voor de doelgroep van jonge, stedelijke starters, veelal net afgestudeerden tussen 25 en 35 jaar die op de woningmarkt tussen wal en schip dreigen te vallen. Volgens het CBS telt deze doelgroep in 2050 circa 700.000 personen.

De gemeente Amsterdam heeft de plek aan Heijmans toegewezen. Zeeburgereiland is een locatie die uitstekend past bij de filosofie achter de Heijmans ONE, aangezien vooruitlopend op definitieve ontwikkelingen al een bestemming aan het gebied wordt gegeven.

Solliciteren kan tot maandag 20 oktober. Op 23 oktober maakt Heijmans de woonambassadeur van Heijmans ONE bekend.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl