De Nederlandse breidt uit naar 75% aflossingsvrij

De Nederlandse breidt uit naar 75% aflossingsvrij

De Nederlandse verbetert opnieuw haar Vastgoedhypotheek. Per heden is het mogelijk om een hypotheek tot 75% van de waarde in verhuurde staat aflossingsvrij te financieren.

Bij verstrekkingen tot 80% LTV is het mogelijk om tot maximaal 20% van de hoofdsom van de vastgoedhypotheek aflossingsvrij te financieren.

Robert van Lambalgen, Sales Manager De Nederlandse: ”De Nederlandse blijft constant op zoek naar verbeteringen. Eerder dit jaar verhoogden wij de mogelijkheid tot aflossingsvrij financieren al naar 70% van de marktwaarde. Uit de reacties merkten wij dat wij hiermee een belangrijke behoefte van onze klanten invulden.

Door vanaf 2 juni de aflossingsvrije hypotheek zelfs tot 75% LTV aan te bieden, sluiten wij aan bij de wens van de professionele vastgoedbelegger om tegen nog scherpere lasten te kunnen financieren en zo een aantrekkelijk rendement op de vastgoedfinanciering te kunnen behalen. Na de introductie van De Groene Vastgoedhypotheek eerder dit jaar, hebben wij hiermee weer een mooie verbetering in ons product gerealiseerd.”

Tot op heden was het bij De Nederlandse mogelijk om tot maximaal 70% van de waarde aflossingsvrij te financieren. Per 2 juni verhoogt De Nederlandse deze grens naar 75% aflossingsvrij en is het ook daarboven mogelijk om een deel aflossingsvrij te financieren. Dit geldt zowel voor de reguliere hypotheek als voor De Groene Vastgoedhypotheek. Heeft het pand bijvoorbeeld een waarde van € 250.000,-, dan kan de klant kiezen voor € 187.500,- aflossingsvrij. Wil de klant € 200.000,- lenen, dan kan hij 20% hiervan, zijnde

€ 40.000,-, aflossingsvrij lenen, het restant van € 160.000,- is dan annuïtair. Dit deel kent een aantrekkelijke looptijd van maximaal 35 jaar waardoor ook hier de lasten relatief laag zijn.

De Nederlandse

De hypotheek van De Nederlandse is er voor de professionele vastgoedbelegger die minimaal drie panden voor verhuur in bezit heeft of in staat is om hier op korte termijn naar toe te groeien. De Nederlandse zet met snelle processen de nieuwe toon. Een renteaanbod volgt binnen 24 uur en complete dossiers worden binnen 72 uur beoordeeld. Verder kenmerkt De Nederlandse zich door uitstekende voorwaarden tegen een scherpe rente.

De maximale verstrekking is 80% van de marktwaarde in verhuurde staat, met een maximale hoofdsom per lening van € 2.000.000 en maximaal € 5.000.000 per leningnemer. Met de mogelijkheid om annuïtair af te lossen over maximaal 35 jaar, worden de maandlasten zeer laag. Tevens kent De Nederlandse een driemaands-variabele rente en de mogelijkheid tot een bouwdepot. Sinds januari 2021 heeft De Nederlandse de Groene Vastgoedhypotheek. Tulp Group is het moederbedrijf van De Nederlandse. Onder Tulp Group valt ook Tulp Hypotheken. Beide organisaties opereren gescheiden van elkaar met ieder een eigen identiteit.

Rate this post

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl