Overeenkomsten getekend voor 64 woningen Claverveld fase 2 in Vlissingen

Overeenkomsten getekend voor 64 woningen Claverveld fase 2 in Vlissingen

Onlangs sloot burgemeester Van den Tillaar de koop- en ontwikkelovereenkomsten met AM Zeeland en Zeeland Wonen voor de realisatie van 64 grondgebonden woningen in Claverveld fase 2 in de gemeente Vlissingen. Daarnaast komen er nog 19 woningen op vrije kavels. Deze kavels worden door de gemeente zelf uitgegeven.

Claverveld fase 2 is het vervolg op het succes van de 1e fase van Claverveld, waar bewoners vanaf half 2020 de sleutel van hun nieuwe woning hebben gekregen. AM Zeeland en Zeeland Wonen hebben het plan om in Claverveld fase 2 nog meer verschillende woningtypes op de markt te brengen. Hiermee wordt Claverveld aantrekkelijk voor onder meer gezinnen en vitale senioren, die houden van veel groen en ruimte. Gemeente Vlissingen zal 19 vrije bouwkavels aanbieden, waar kopers hun eigen droomwoning kan realiseren.

Verschillende omgevingen

In Claverveld fase 2 zijn woningen in verschillende omgevingen voorzien. Wonen in een gezellig hofje, aan een groene weide met uitzicht op het bos of langs een royale laan. Iedere woonomgeving heeft zijn eigen unieke woonkwaliteit. Hierbij staat het groene en ruime karakter van de wijk centraal!

Woonwensen

Om optimaal in te spelen op de wensen van de toekomstige bewoners voeren de gemeente, AM Zeeland en Zeeland Wonen nog een onderzoek uit naar de specifieke woonwensen van de belangstellenden in Claverveld fase 2. Deze woonwensen worden zoveel mogelijk meegenomen in de ontwerpen.

Realisatie vanaf 2021

De gemeente is gestart met de voorbereidingen voor het bouwrijp maken van Claverveld fase 2 en verwacht daar in september 2020 mee te beginnen. De planologische procedure om realisatie van Claverveld fase 2 mogelijk te maken is eind juni gestart. De woningen worden naar verwachting in de 1e helft van 2021 gerealiseerd. Half november start naar verwachting de officiële verkoop.

Aan de ondertekentafel op de foto van links naar rechts: Gino van Driessche (AM Zeeland), Bas van den Tillaar (Burgemeester Vlissingen) en John Priem (Zeeland Wonen)

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl