Op de hoogte van nieuwe projecten in Haarlemmermeer? Klik hier!

Jonkheer van de Poll - Hoekwoning

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Jonkheer van de Poll - Hoekwoning
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 285.000 - € 285.000
oppervlakte 127 - 127 m²
perceeloppervlakte 224 - 224 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Ymere
makelaar Hoekstra & van Eck Hoofddorp
tweede makelaar Keijser & Drieman Nieuwbouwmakelaars
gemeente Haarlemmermeer

Informatie

Het nieuwbouwproject Jonkheer van de Poll - Hoekwoning wordt gebouwd in de plaats Nieuw-Vennep, in de gemeente Haarlemmermeer. Dit project bevindt zich in de wijk Nieuw-Vennep en omgeving. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 8 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 285.000 tot € 285.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 127 tot ca. 127 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 224 tot 224 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Hoekstra & van Eck Hoofddorp in Hoofddorp of bij de makelaar Keijser & Drieman Nieuwbouwmakelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Haarlemmermeer kunt u hier vinden: Nieuwbouw Haarlemmermeer

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 285.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
21Optie22412704€ 285.000v.o.n. 
Achtertuin,

Type: Hoekwoning
De Jonkheer van de Pollstraat in Nieuw-Vennep is een rustige, groene en autoluwe woonstraat. Hier komen 40 eengezinswoningen voor de verkoop. 8 van deze woningen zijn hoekwoningen.

Deze woningen hebben een opppevlakte van ca. 114 of 127 m2. 6 van de hoekwoningen hebben een tuin op het zuidoosten van 14 meter diep. De overige 2 hebben een tuin op het noordwesten met een diepte van maar liefst 25 meter. Dat wordt lekker buiten zitten en vollop tuinieren.

De hoekwoningen hebben allemaal 4 kamers. De prijzen beginnen bij 255.000 v.o.n. De vraagprijs is inclusief zonnepanelen op het dak en een volledig afgewerkte toilet en badkamer.

Inschrijven kan tot 14 november, 16.00 uur. Download hier de verkoopdocumenten.Project: Jonkheer van de Poll
Het nieuwbouwproject Jonkheer van de Poll ligt bij de Nieuwe Kom, het vernieuwde en uitgebreide dorpscentrum van Nieuw-Vennep. Een levendig centrum waar inwoners van Nieuw-Vennep graag komen. Om te winkelen en uit te gaan, maar ook om te werken en te wonen in een dorpse omgeving.

Aan beide zijden van de Jonkheer van de Pollstraat, een rustige & groene woonstraat, komen in totaal 40 koopwoningen. De eengezinswoningen aan de noordzijde van deze straat krijgen zeer diepe achtertuinen. Een genot voor de tuinliefhebbers!

Ligging
Door de centrale ligging van de woningen zijn alle voorzieningen gemakkelijk lopend of fietsend te bereiken; de supermarkt, andere diverse winkels, gezellige terrasjes en restaurants. Buiten de gezellige levendigheid van het dorp zijn er in de directe omgeving diverse recreatiegebieden. Water, parken en bos, zelfs het strand is niet ver weg.

Start verkoop 5 november
Geïnteresseerd in dit project en wil je weten waar en hoe laat de verkoop start? Kijk op www.jonkheervandepoll.nl/start-verkoop. Schrijf je daar meteen in voor de nieuwsbrief.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?