Op de hoogte van nieuwe projecten in Breda? Klik hier!

Breda Vooruit Blok C

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Breda, project Breda Vooruit Blok C

Algemene informatie

naam project Breda Vooruit Blok C
aantal woningen 10
type woningen appartement
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Zuid BV
makelaar Van de Water Makelaardij
gemeente Breda

Belangrijke data

start verkoop 2e kwartaal 2017

Informatie

Het nieuwbouwproject Breda Vooruit Blok C wordt gebouwd in de plaats Breda. Dit project bevindt zich in de wijk Breda Noord.

Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van de Water Makelaardij in Breda.

Andere nieuwbouwprojecten in Breda kunt u hier vinden: Nieuwbouw Breda

10 EXCLUSIEVE KOOPAPPARTEMENTEN OP DE MEEST DYNAMISCHE PLEK VAN BREDA

Werp een blik op het nieuwe station van Breda en je beseft dat de stad klaar is voor de toekomst. Een toekomst vol kansen; je kunt wonen in het moderne Stationskwartier, genietend van de intieme binnenstad èn werken in de Randstad. Breda is klaar voor de reizende professional, die de wereld kent en zijn stad koestert.

Het station grenst aan de creatieve, selfmade woonwijk Belcrum. Daartussenin wordt Breda Vooruit gebouwd. Dat begint 500 meter naar het westen en eindigt nu met de finale ontwikkeling direct tegenover het station met Blok C.
 
BLOK C; EEN KRACHTIG GEBOUW
We hebben het grootste voor het laatst bewaard. Wil je ècht geniaal wonen, dan kies je voor dit vlaggenschip op de meest dynamische plek in het Stationskwartier. Natuurlijk heeft Blok C ook de hoogwaardige architectuur
van Breda Vooruit. Het is een krachtig gebouw met in totaal 52 appartementen boven een stedelijke plint gekenmerkt door een hoog afwerkingsniveau en het gebruik van kwalitatieve materialen.

DENK GROOT, WOON GENIAAL!
Er worden maar tien appartmenten te koop aangeboden. Deze prachtige appartementen zijn luxe en qua grootte zeer divers. Varierend tussen de ca.143 en 256 m², beschikken ze uiteraard allemaal over ruime buitenruimten. Ze hebben ook allemaal een royale living met woonkeuken en 3 of meer slaapkamers. En wat denkt u van een masterbedroom met walk-in-closet, een badkamer ensuite of een tweede badkamer? Groot, groter, grootst! Het summum is één van de penthouses met o.a. twee dakterrassen (waarvan één meer dan 100m²), een extreem lichte living (ca. 90m²) met een fantastisch uitzicht én een aparte woonkeuken (ca. 37m²). Blok C voorziet in een unieke kwaliteit van wonen!
 
PARKEREN
Blok C heeft natuurlijk een ruime parkeervoorziening. Alle koopappartementen hebben standaard twee overdekte parkeerplaatsen op eigen terrein én een berging in de kelder.

INFORMATIE
Bent u geïnteresseerd in één van deze woningen en/of heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Van De Water Makelaardij.

foutje ontdekt?