BAM Wonen start in opdracht van Timpaan met de bouw van zestig woningen Nieuw Meerzicht in Lisse

BAM Wonen start in opdracht van Timpaan met de bouw van zestig woningen Nieuw Meerzicht in Lisse

BAM Wonen is in opdracht van Timpaan gestart met de bouw van zestig woningen in het nieuwbouwproject Nieuw Meerzicht in Lisse. Het project kenmerkt zich door de diversiteit aan woningen: beneden- en bovenwoningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Naar verwachting worden de eerste woningen in het voorjaar van 2021 opgeleverd.

De woningen

Nieuw Meerzicht is geschikt voor starters, doorstromers, jongeren, ouderen, één- of tweepersoonshuishoudens en gezinnen. De woningen varieren in oppervlakte van 80m2 tot 175m2 en zijn voorzien van een comfortabele en duurzame energieoplossing. De individuele bodemwarmtepomp zorgt voor een warme woning in de winter en koele woning in de zomer. Daarnaast zijn zonnepanelen en hoogwaardige isolatiematerialen toegepast. Dit zorgt voor een energieneutrale woning (EPC 0.0). De woningen worden in Oud-Hollandse architectuurstijl gerealiseerd.

Locatie

De wijk Nieuw Meerzicht kenmerkt zich door ruimte, groen en goede toegankelijkheid. Daarnaast zijn er voor de toekomstige bewoners en bezoekers meer dan voldoende parkeerplekken. Het project wordt tussen de Gasstraat en Kanaalstraat in Lisse en de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder gerealiseerd. Lisse vormt het hart van de bollenstreek. Het centrum van Leiden of Haarlem is op twining minuten rijafstand.

Koopstart

Een deel van de woningen is door Timpaan verkocht met Koopstart. De koper betaalt voor de aankoop van een koopstartwoning minder dan de getaxeerde marktwaarde. Wanneer de koper de woning in de toekomst weer doorverkoopt, wordt de oorspronkelijke koperskorting terugbetaald aan Timpaan. Zo wordt het bijvoorbeeld voor een starter mogelijk om een woning te kopen.

Unieke woonbeleving voor kopers bij Homestudios

Kopers krijgen de mogelijkheid om voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios te doorlopen. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een fysieke en digitale klantreis en doen zij daarmee een complete woonervaring op, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen. Ook hebben zij de mogelijkheid om hun individuele woonwensen zoals een uitbouw of dakkapel in werkelijkheid te ervaren en uit te laten voeren. Daarnaast is de conceptuele woning naar eigen wens in te delen met diverse indelingsvarianten. Zo helpt Homestudios bewoners van hun huis ook echt een thuis te maken.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl