Belang van Nederland doet mee aan de Tweede Kamerverkiezingen

Belang van Nederland doet mee aan de Tweede Kamerverkiezingen

Tweede Kamerlid Wybren van Haga maakt vandaag officieel bekend dat zijn partij Belang van Nederland (BVNL) meedoet met de verkiezingen van 22 november aanstaande. Van Haga mikt op tenminste 5 zetels, met de enige economisch rechtse partij van Nederland.

“BVNL is klaar voor nieuwe verkiezingen. Brusselse dictaten, zoals het stikstofdossier, gaan direct de prullenbak in. We gaan de asielcrisis te lijf met een asielstop, het opzeggen van het vluchtelingenverdrag en opvang in de regio. We jagen de woningbouw aan, zorgen voor lagere lasten, een betaalbare energierekening in een energiesoeverein Nederland. Wij vechten voor een Nederland waar onze jongeren een toekomst hebben en onze senioren een menswaardige oude dag, met een goed pensioen”, aldus Van Haga.

Van Haga zet zich af tegen de VVD, die Nederland de afgelopen 13 jaar heeft opgezadeld met talloze gebroken verkiezingsbeloften en tal van crises. “De VVD gaat er niet voor zorgen dat de broodnodige economisch rechtse wind in Nederland gaat waaien. Bij BVNL gaat werken weer lonen, succes krijgt weer applaus en ambitie wordt weer een deugd. Ondernemers worden weer gewaardeerd en we schaffen de erf- en schenkbelasting af, zodat o.a. familiebedrijven kunnen blijven bestaan”, zegt Van Haga, die aankondigt met verrassende namen te zullen komen op de kandidatenlijst van BVNL.

5/5 - (1 stemmen)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl