Op de hoogte van nieuwe projecten in Den Haag? Klik hier!

De Schoone Ley, deelgebied 4 - Blok 1

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project De Schoone Ley, deelgebied 4 - Blok 1
aantal koopwoningen 2
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen hoekwoning
status in verkoop
koopprijs € 277.000 - € 277.000
oppervlakte 130 - 130 m²
perceeloppervlakte 186 - 186 m²
inhoud 437 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed West
makelaar Frisia Makelaars B.V.
gemeente Den Haag

Informatie

Het nieuwbouwproject De Schoone Ley, deelgebied 4 - Blok 1 wordt gebouwd in de plaats Den Haag. Dit project bevindt zich in de wijk Leyenburg. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande hoekwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 277.000 tot € 277.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 130 tot ca. 130 vierkante meter. De nieuwbouw hoekwoningen staan op een perceel van 186 tot 186 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Frisia Makelaars B.V. in Den Haag.

Andere nieuwbouwprojecten in Den Haag kunt u hier vinden: Nieuwbouw Den Haag

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 2 woningen beschikbaar
Prijs Euro 277.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
01Optie1861304374€ 277.000v.o.n. 

Type: Blok 1
Het plan bestaat uit 41 eengezinswoningen met een directe ligging aan het Florence Nightingale Park.

De ruime woningen beschikken over diepe tuinen, eigen parkeerplaats en worden verder bijzonder compleet opgeleverd voor wat betreft badkamer, toilet en keuken. Het Heijmans SlimWonen wordt bij deze woningen standaard uitgevoerd.

Qua architectuur is er gekozen voor een traditioneel beeld met gebruik van fraaie materialen. Door de toepassing van langs- en dwarskappen, maar ook erkers, franse balkons en optionele dakkapellen en uitbouwen ontstaat er een bijzonder aansprekend beeld. Daarbij heb je de keuze uit een groot aantal woningtypen. De woning welke voldoet aan jouw eigen woonwensen zal er dan ook zeker tussen zitten.

Project: De Schoone Ley, deelgebied 4
Grenzend aan het Florence Nightingale Park worden in deelgebied Haagsche Park 41 ruime eengezinswoningen gerealiseerd. De woningen hebben diepe tuinen, een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein en zijn standaard voorzien van SlimWonen. Verder kan je kiezen voor diverse opties, zoals een erker, uitbouw aan de achterzijde, dakramen en dakkapellen om de woning verder af te stemmen op jouw woonwensen.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?