Op de hoogte van nieuwe projecten in Goirle? Klik hier!

op de groene grens - wandwoning

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Goirle, project op de groene grens - wandwoning

Algemene informatie

naam project op de groene grens - wandwoning
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 1
type woningen rijwoning
status in verkoop
koopprijs € 244.500 - € 244.500
oppervlakte 125 - 125 m²
perceeloppervlakte 140 - 140 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zuidwest
makelaar Van Heeswijk Makelaars Tilburg
tweede makelaar Van de Water Makelaardij O.z. Tilburg B.V.
gemeente Goirle

Informatie

Het nieuwbouwproject op de groene grens - wandwoning wordt gebouwd in de plaats Goirle. Dit project bevindt zich in de wijk De Boschkens. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 3 te koop staande rijwoningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 244.500 tot € 244.500. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 125 tot ca. 125 vierkante meter. De nieuwbouwrijwoningen staan op een perceel van 140 tot 140 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van Heeswijk Makelaars Tilburg in Tilburg of bij de makelaar Van de Water Makelaardij O.z. Tilburg B.V..

Andere nieuwbouwprojecten in Goirle kunt u hier vinden: Nieuwbouw Goirle

Woningen
1 van 3 woningen beschikbaar
Prijs Euro 244.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
3Te Koop14012504€ 244.500v.o.n. 

Type: wandwoning
Deze 3 nieuwbouw woningen zijn te koop vanaf € 244.500,- tot € 247.500,- het betreft hier een drielaagse woningen voorzien van een uitstekend afwerkingsniveau (incl keuken, badkamer en sanitair).
De percelen grond voor deze driewoningen bedraagt 140m2 per kavel.
De tweede fase zal bestaan uit ongeveer 50 woningen waar wij u graag willen laten meedenken voor wat betreft  de stijl, aantal slaapkamers, grootte van uw kamers en de juiste verhouding tussen living en keuken.Project: op de groene grens
Wonen op de groenegrens, het project verrijst op loop- en fietsafstand van zowel Goirle als Tilburg.
Dichtbij het gemoedelijke Goirle waar je in alle rust boodschappen kunt doen een rustig terrasje kunt pikken of het dynamischer en bruisender Tilburg met zijn meer gevarieerd winkelaanbod,theaters en bioscopen en talloze horecagelegenheden.
Het project bestaat uit twee fases in de eerste fase betreft het 41 wandwoningen, waarvan er 38 reeds zijn verkocht aan Syntrus-Achmea.
De 3 nieuwbouwwoningen zijn te koop vanaf € 244.500,- tot € 247.500,- het betreft hier een drielaagse woningen voorzien van een uitstekend afwerkingsniveau (incl keuken, badkamer en sanitair).
De percelen grond voor deze driewoningen bedraagt 140m2 per kavel.
De tweede fase zal bestaan uit ongeveer 50 woningen waar wij u graag willen laten meedenken voor wat betreft  de stijl, aantal slaapkamers, grootte van uw kamers en de juiste verhouding tussen living en keuken.Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?