Op de hoogte van nieuwe projecten in Sudwest Fryslan? Klik hier!

Heren van Harinxma - Herenhuis

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Sneek, project Heren van Harinxma - Herenhuis

Algemene informatie

naam project Heren van Harinxma - Herenhuis
aantal koopwoningen 13
aantal beschikbaar 1
type woningen geschakeld
status in verkoop
koopprijs € 301.820 - € 301.820
oppervlakte 155 - 155 m²
perceeloppervlakte 150 - 150 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V.
tweede projectontw. Friso Bouwgroep
makelaar Makelaardij Hoekstra
gemeente Sudwest Fryslan

Informatie

Het nieuwbouwproject Heren van Harinxma - Herenhuis wordt gebouwd in de plaats Sneek, in de gemeente Sudwest Fryslan. Dit project bevindt zich in de wijk Wijk 01 Sneek. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 13 te koop staande geschakelde woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 301.820 tot € 301.820. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 155 tot ca. 155 vierkante meter. De geschakelde nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 150 tot 150 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Makelaardij Hoekstra in Sneek.

Andere nieuwbouwprojecten in Sudwest Fryslan kunt u hier vinden: Nieuwbouw Sudwest Fryslan

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 13 woningen beschikbaar
Prijs Euro 301.820
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
S2Te Koop15015504€ 301.820v.o.n. 

Type: Herenhuis
De veertien herenhuizen hebben allen een fraaie uitstraling die naadloos voegt tussen de historische en monumentale panden van de binnenstad van Sneek. Het materiaalgebruik en de detailleringen zijn hoogwaardig, passend bij de luxe uitstraling. Bovendien is gekozen voor onderhoudsarme materialen.

De woningen zijn allemaal bijzonder breed. Er zijn twee varianten: twee woningen van 6,6 meter breed en twaalf woningen van 6 meter breed. Alle woningen zijn in basis meer dan 10 meter diep. Dit zorgt ervoor dat de woningen zeer royaal zijn. Aan u de keuze om tuingericht of straatgericht te wonen. De woonkamer en keuken kunnen omgewisseld worden. En wilt u de woning nog groter? Uiteraard kan de begane grond worden uitgebreid met 120 of zelfs 240 centimeter.
 
Net als het uitbreiden van de begane grond zijn er nog veel meer wensen die tijdens de bouw kunnen worden meegenomen. Wat dacht u van een trapkast of een garage?
 
De verdieping biedt al minstens zoveel ruimte. Drie grote slaapkamers en een flinke badkamer. Uiteraard zit er standaard een tweede hangend toilet in de badkamer. En kijkt u eens goed naar de ouderslaapkamer aan de voorzijde van het huis. Deze is over de volle breedte van de woning. Dus alle ruimte voor uw bed en een inloopkast!!
 
De grote zolder, die natuurlijk via een vaste trap te bereiken is, kan naar wens worden ingedeeld. Zeker wanneer er een dakraam of dakkapel wordt geplaatst, ontstaat er veel extra leefruimte. Een extra slaap- of studeerkamer, naar wens met een badkamer, of gewoon een royale bergruimte; aan u de keus!!
 
Aan de achterzijde, tussen de woningen ligt een besloten binnenterrein. Dit terrein is afgesloten met een slagboom en alleen bereikbaar voor de bewoners. Alle woningen hebben hier één of twee eigen parkeerplaatsen, in het verlengde van de tuin. Dus uw auto staat hier veilig, gratis en u hoeft nooit meer een plekje te zoeken. Uiteraard is er een fietsenberging in de tuin aanwezig.

De prijs van de woningen is vanaf circa € 272.500,- De woonoppervlaktes variëren tussen 150 en 175 m2. De kavelgroottes zijn van 140 tot 170 m2.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Heren van Harinxma
Wilt u wonen in de historische binnenstad van Sneek én aan het water? Dat kan in een van de veertien statige herenhuizen die aan de Harinxmakade en Singel worden gerealiseerd. Wonen in een royale woning, die zeer compleet is uitgevoerd. In uw besloten tuin is alle ruimte om een goed glas wijn te drinken of met vrienden te barbecueën. Alle woningen hebben één of twee eigen parkeerplaatsen en een berging op het afgesloten binnenterrein. Dus nooit meer zoeken naar een plek voor uw auto.
 
Wonen in project ‘de heren van Harinxma’ betekent royaal wonen in de binnenstad van Sneek. Winkels en horecavoorzieningen liggen om de hoek. Kiest u voor een woning aan de Harinxmakade dan heeft u uitzicht op het water van de Stadsgracht. Kiest u voor een woning aan de Singel, dan geniet u van de levendigheid van de stad. Vanuit alle woningen loopt u zo het bruisende stadshart in. Ervaar de gezelligheid en sfeer van Sneek!
 
De statige architectuur met uitstekend materiaalgebruik en fraaie details benadrukken nog eens de kwaliteit van dit project. De herenhuizen hebben allen verschillende gevels, waardoor de individualiteit van de panden goed tot zijn recht komt.

De woningen zijn beschikbaar vanaf € 284.000,- von

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?