Op de hoogte van nieuwe projecten in Amsterdam? Klik hier!

De Daen

samenvatting
omgeving
hypotheek
de nieuwbouw woningen in dit project zijn allemaal verkocht nieuwbouw Amsterdam, project De Daen

Algemene informatie

naam project De Daen
aantal koopwoningen 31
type woningen appartement
penthouse
type buitenruimte tuin
dakterras
privé parkeerplaats ja
status in verkoop
koopprijs € 535.000 - € 695.000
oppervlakte 75 - 116 m²

Betrokken partijen

makelaar Keij & Stefels
gemeente Amsterdam

Belangrijke data

oplevering eind 2014

De Daen, dat betekent duurzaam en stijlvol wonen in het hart van de bruisende Pijp. De Daen bestaat uit 31 appartementen. De luxe en bijzondere woningen zijn duurzaam en hoogwaardige materialen met hoge isolatiewaarde gebouwd. De Daen is nieuw gebouwd in authentieke stijl. De Daen is onder andere voorzien van een ruime ondergrondse parkeergarage, luxe inpandige fitnessruimte, persoonlijke bergruimte voor elk appartement en een gezamenlijke fietsenstalling in de parkeergarage.

Het ontwerp van De Daen komt van de tekentafel van de architecten van Forideas uit Amsterdam. Dit bureau wordt geprezen om zijn stijlvolle en subtiele benadering van architectonische inpassingen in binnenstedelijke situaties. Gedegen kennis van de bouwtraditie en een eigentijdse, innovatieve aanpak leiden tot ambitieuze ontwerpen. Kenmerkend voor De Daen is de herkenbare ritmiek van raamopeningen, de verticale gevelverdeling, de Franse balkons en de toepassing van natuursteen in de stedelijke plint!

De laatste appartementen van De Daen worden in het laatste kwartaal van 2014 opgeleverd. Van de 31 appartementen zijn er nog slechts 4 beschikbaar. Dit zijn 3 appartementen van het Type Garden en 1 van het Type Penthouse.

Type Garden bestaat uit 6 ruime beganegrondwoningen met souterrain waarvan nog 3 appartementen beschikbaar zijn (C,D en F). Deze ruime appartementen bezitten alle een royale privétuin aan de rustige achterzijde van "De Daen".
De 3 meter hoge plafonds en de iets verhoogde vloer op de begane grond ten opzichte van het straatniveau en de tuin geven de Garden-woningen een extra dimensie en een prettige lichtinval. De ruime vide met vaste trap naar de slaapkamer of keuken in het souterrain zorgen ook voor een extra ruimtelijk effect.

Op de hoogstgelegen verdieping, de 4e etage, is het laatste beschikbare penthouseappartement gelegen. Het appartement onderscheidt zich van de andere typen door de luxe van het riante bovengelegen dakterras dat te bereiken is via een vaste trap in de woning. Boven de trap is een daklicht, dat zorgt voor een fantastische lichtinval in de woning. Het penthouseappartement is ruim en licht van opzet. Op het zeer ruime dakterras zijn meerdre zitjes te creeëren. Het panoramische uitzicht vanaf het dakterras over de daken van de Pijp geeft een rijk gevoel.

Nieuwsgierig naar wat De Daen voor u nog meer te bieden heeft? Kom de sfeer proeven in onze ingerichte modelwoning. Maak een afspraak met mevrouw Danielle Oud van Makelaarskantoor Keij & Stefels, zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 44 13 94 71.


foutje ontdekt?