Op de hoogte van nieuwe projecten in s-Hertogenbosch? Klik hier!

Gasthuiskwartier

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Den Bosch, project Gasthuiskwartier

Algemene informatie

naam project Gasthuiskwartier
aantal woningen 150
type woningen appartement
rijwoning
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vof Gasthuiskwartier
gemeente s-Hertogenbosch

Belangrijke data

start verkoop 1e kwartaal 2019

Informatie

Het nieuwbouwproject Gasthuiskwartier wordt gebouwd in de plaats Den Bosch, in de gemeente s-Hertogenbosch. Dit project bevindt zich in de wijk Binnenstad.

Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar Vof Gasthuiskwartier in Den Bosch.

Andere nieuwbouwprojecten in s-Hertogenbosch kunt u hier vinden: Nieuwbouw s-Hertogenbosch

‘s-Hertogenbosch heeft sterke troeven, die we op het Gasthuiskwartier ook voor de toekomst volop ruimte bieden met het nieuwe wonen, het nieuwe winkelen en het nieuwe vermaken. Oud en nieuw, winkelen en wonen, genieten, cultuur, straten, steegjes en pleinen komen samen op deze historische grond in de binnenstad. Hiermee voegen wij een dimensie toe aan ’s-Hertogenbosch die leidt tot één van de meest aantrekkelijke binnensteden van Nederland. Dit doen wij zorgvuldig, door de rijke historie en het groene en rustige karakter van het gebied te benutten. Zo maken wij een uniek, eigentijds en geliefd woon- en verblijfsgebied waar mensen graag willen zijn, waar ze zich thuis voelen, zodat wij met recht kunnen zeggen:
Voel je thuis op het Gasthuiskwartier!foutje ontdekt?