Op de hoogte van nieuwe projecten in Hardinxveld-Giessendam? Klik hier!

Wilgenzoom Huur - Alle

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Hardinxveld-Giessendam, project Wilgenzoom Huur - Alle

Algemene informatie

naam project Wilgenzoom Huur - Alle
aantal huurwoningen 30
aantal beschikbaar 1
type woningen appartement
status te huur
huurprijs € 897 - € 897
oppervlakte 90 - 90 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BM projectontwikkeling B.V.
makelaar Van der Brugge Makelaardij - Gorinchem
tweede makelaar Van Vliet Mijn Makelaar
gemeente Hardinxveld-Giessendam

Informatie

Het nieuwbouwproject Wilgenzoom Huur - Alle wordt gebouwd in de plaats Hardinxveld-Giessendam. Dit project bevindt zich in de wijk Hardinxveld-Giessendam. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 30 huur appartementen.

De prijzen van de huur woningen zijn vanaf € 897 tot € 897. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 90 tot ca. 90 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel te huur.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Van der Brugge Makelaardij - Gorinchem in Gorinchem of bij de makelaar Van Vliet Mijn Makelaar.

Andere nieuwbouwprojecten in Hardinxveld-Giessendam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Hardinxveld-Giessendam

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 30 woningen beschikbaar
Prijs Euro 897
bouwnr.statuswoonopp.inhoudkamersservicekostenprijsenergielabel
40Te Huur9003€ 55€ 897 

Type: Alle
De Appartementen

Er is keuze uit hoekappartementen en tussenappartementen met terras of balkon, in oppervlakte variërend van circa 88m² tot 106m². Alle appartementen hebben een grote tot zeer royale woonkamer. De hoge openslaande deuren en ramen zorgen voor veel lichtinval en een mooi uitzicht over een speelplaatsje en de Giessen.
De appartementen beschikken over twee comfortabele slaapkamers, een ruime hal, een inpandige berging, een badkamer, een gastentoilet en een hoekkeuken. De luxe keuken is voorzien van Siemens inbouwapparatuur en de badkamer is compleet ingericht met douche, wastafel en 2e toilet.
Het appartementencomplex beschikt over een lift en is zodoende ook zeer geschikt voor ouderen en mindervaliden. De appartementen beschikken eveneens over een of twee eigen parkeerplaatsen en een individuele berging in de ondergelegen parkeergarage. Hier parkeert u veilig en droog uw auto in een goed verlichte en met de lift bereikbare afgesloten ruimte.

De appartementen zijn energiezuinig (Energielabel A) en zijn voorzien van een aansluitmogelijkheid voor CAI, telefonie en glasvezel.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Wilgenzoom Huur
Appartementencomplex “Wilgenstaete”

Het appartementengebouw is ruim van opzet, gemakkelijk bereikbaar en voorzien van een parkeergarage waardoor auto’s uit het zicht blijven. Een oase van rust en toch plezierig dicht bij het winkelhart van Hardinxveld-Giessendam. Het rustige karakter van de appartementen wordt nog eens versterkt door de ligging tussen de Troelstrastraat en het water van de Giessen.

Aan de prijzen en aan het energielabel kunnen geen rechten worden ontleend.

foutje ontdekt?