Op de hoogte van nieuwe projecten in Zaltbommel? Klik hier!

't Raedthuys - Vrije kavel

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Kerkwijk, project 't Raedthuys - Vrije kavel

Algemene informatie

naam project 't Raedthuys - Vrije kavel
aantal koopwoningen 3
aantal beschikbaar 1
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 164.500 - € 164.500
perceeloppervlakte 621 - 621 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ABB Bouwgroep B.V.
makelaar Nieuwdorp Makelaardij
gemeente Zaltbommel

Informatie

In Kerkwijk (gemeente Zaltbommel) wordt het nieuwbouwproject 't Raedthuys - Vrije kavel gerealiseerd. Dit is in de wijk Kerkwijk. Dit project omvat slechts 3 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van deze kavels variëren vanaf € 164.500 tot € 164.500. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 621 tot 621 m² en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Nieuwdorp Makelaardij in Zaltbommel.

Andere nieuwbouwprojecten in Zaltbommel kunt u hier vinden: Nieuwbouw Zaltbommel

Woningen
1 van 3 woningen beschikbaar
Prijs Euro 164.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
17Te Koop621000€ 164.500v.o.n. 

Type: Vrije kavel
Kavel 621 m². Rustig gelegen met een oriëntatie op het westen.

Project: 't Raedthuys
Nog maar één kavel beschikbaar. Natuurlijk heeft deze op het westen georiënteerde kavel een eigen oprit.

In het buitengebied van Zaltbommel (Kerkwijk) op een prachtige locatie is op en rondom het terrein van het voormalig Raadhuis door ABB Ontwikkeling een schitterend plan ontwikkeld. Deze woningen zijn inmiddels gerealiseerd (zie foto's) en het is een heerlijke plek geworden. Er zijn drie vrije kavels, waarvan er nu nog maar één beschikbaar is. Dit is uw laatste kans om uw droomwoning te realiseren op deze prachtige plek en om aan te sluiten in deze nieuwe buurt! De kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen.

Kerkwijk is een klein dorp in de Bommelerwaard met ruim 500 inwoners. Het dorp is gebouwd op een stroming die midden door de Bommelerwaard loopt en die is ontstaan langs het riviertje De Alm, dat al voor het jaar 1200 verzandde. Kenmerkend voor Kerkwijk is de hervormde kerk, die dateert uit de 11e eeuw met een Romaans Schip, Laat-Romaanse toren en Gotisch koor. De kerk heeft een houten gewelf met schilderingen uit de 15e eeuw.

Weten wat nu precies de mogelijkheden zijn én direct prijzen kunnen vergelijken? Denk dan eens aan Livingstone. Livingstone kent een groot aanbod van reeds ontworpen woningen tegen een vooraf bekende prijs. Uw eigen wensen kunt u er uiteraard altijd nog in kwijt. Bij ABB, via Nieuwdorp Makelaardij of direct bij Livingstone kunt u een informatieboek met prijslijst opvragen. Kijk ook op de website van Raedthuys Kerkwijk voor meer informatie!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?