Op de hoogte van nieuwe projecten in Rotterdam? Klik hier!

Kavels Nesselande, Waterwijk - Vrije kavels Waterwijk

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Rotterdam, project Kavels Nesselande, Waterwijk - Vrije kavels Waterwijk

Algemene informatie

naam project Kavels Nesselande, Waterwijk - Vrije kavels Waterwijk
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 6
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 341.668 - € 578.047
perceeloppervlakte 516 - 985 m²

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Gemeente Rotterdam
makelaar Gemeente Rotterdam
gemeente Rotterdam

Informatie

In Rotterdam wordt het nieuwbouwproject Kavels Nesselande, Waterwijk - Vrije kavels Waterwijk gerealiseerd. Dit is in de wijk Prins Alexander. Dit project omvat slechts 6 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van deze kavels variëren vanaf € 341.668 tot € 578.047. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 516 tot 985 m² en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Gemeente Rotterdam in Rotterdam.

Andere nieuwbouwprojecten in Rotterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Rotterdam

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
6 van 6 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 341.668 tot Euro 578.047
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
2Te Koop985000€ 578.047v.o.n. 
5Te Koop958000€ 562.202v.o.n. 
10Te Koop677000€ 409.585v.o.n. 
234Te Koop668000€ 430.808v.o.n. 
236Te Koop850000€ 575.960v.o.n. 
247Te Koop516000€ 341.668v.o.n. 

Type: Vrije kavels Waterwijk
Waterwijk is een unieke wijk bestaande uit ca 300 zelfbouwkavels die allemaal gelegen zijn aan het water en waarvan de meeste in directe verbinding staan met de Zevenhuizerplas. In Nesselande-Waterwijk worden door de gemeente Rotterdam in de komende jaren nog 145 vrije kavels in verschillende fasen in verkoop gebracht. De kavels in Waterwijk variëren in ligging en grootte. Op deze kavels kan naar eigen ontwerp en welstandsvrij een woning worden gebouwd. Het ontwerp van de woning moet wel voldoen aan het vigerende bestemmingsplan en de voorwaarden zoals omschreven in de informatiebrochure (pdf). Wilt u deze vrije kavels bestuderen, de prijzen bekijken, de ligging van de individuele kavels gedetailleerd in beeld krijgen, dan kunt u de informatie voor Kaveltekeningen en prijzen Vrije Inschrijving, Fase 1, 2 en 5 (pdf) downloaden.

Wij ontvangen tevens veel vragen over de start van de loting voor de kavels 185-192 , 149a-153 en de kavels 118A tot 121. Helaas is het nog niet mogelijk om de verkoop van deze kavels op te starten. Op dit moment wordt nog gewerkt aan alle voor de loting noodzakelijke informatie en werkzaamheden ter plaatse van de kavels. De informatie zal niet eerder beschikbaar zijn dan in het 4e kwartaal van 2017. De loting zal plaatsvinden 2 maanden na publicatie op het internet.

Eerstvolgende fasen
Verwachte datum verkoopinformatie beschikbaar:
Kavels 185-192, 149a-153 en kavels 118a tot 121 4e kwartaal 2017.

Kavels fase 6 en 7 vanaf eind 2017/begin 2018.

Ook worden er een 6-tal kavels , verspreid in Nesselande aan de Wollefoppenweg, Bergweg en Zuideinde, in verkoop gebracht.
 
 
 
Volgende fasen
Informatie wordt eerst bekendgemaakt via de nieuwsbrief van Zelfbouw Rotterdam. Voorinschrijvingen voor de verkoop zijn niet mogelijk, de wijze van inschrijven zal te zijner tijd via de nieuwsbrief bekend worden gemaakt.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Prijzen
De exacte prijs is afhankelijk van de grootte en ligging van het perceel. U vindt de prijzen met alle gegevens in de bovenstaande pdf-documenten.

Meer informatie
Mocht u interesse hebben in de aankoop van een bepaalde kavel, dan kunt u een optie aanvragen. Met een optie krijgt u 2 maanden de tijd om te onderzoeken of het financieel haalbaar is om een woning op de kavel te bouwen en de koopovereenkomst voor de kavel aan te gaan.
Mocht u een optie willen nemen op een bepaalde kavel, dan kan dat door dit schriftelijk aan ons kenbaar te maken. Stuur hiervoor uw volledige naam, adres, telefoonnummer(s), mailadres en de gegevens van de kavel, waar u een optie op wilt nemen aan:
  • Gemeente Rotterdam
    Stadsontwikkeling
    Project Zelfbouw Rotterdam
    Antwoordnummer 20101 (geen postzegel nodig)
    3020 VB Rotterdam 
Indien u binnen de optieperiode schriftelijk aan de gemeente mededeelt dat u tot het sluiten van de koopovereenkomst wenst over te gaan, dan ontvangt u binnen 3 à 4 weken een koopovereenkomst.
Meer informatie over de totale procedure vindt u in het Informatieboek Vrije woningbouwkavels Nesselande.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Kavels Nesselande, Waterwijk
Waterwijk is een unieke wijk bestaande uit ca 300 zelfbouwkavels die allemaal gelegen zijn aan het water en waarvan de meeste in directe verbinding staan met de Zevenhuizerplas. In Nesselande-Waterwijk worden door de gemeente Rotterdam in de komende jaren nog 125 vrije kavels in verschillende fasen in verkoop gebracht. De kavels in Waterwijk variëren in ligging en grootte. Op deze kavels kan naar eigen ontwerp en welstandsvrij een woning worden gebouwd. Het ontwerp van de woning moet wel voldoen aan het vigerende bestemmingsplan en de voorwaarden zoals omschreven in de informatiebrochure (pdf). Wilt u deze vrije kavels bestuderen, de prijzen bekijken, de ligging van de individuele kavels gedetailleerd in beeld krijgen, dan kunt u de informatie voor Kaveltekeningen en prijzen Vrije Inschrijving, Fase 1, 2 en 5 (pdf) downloaden. Deze kavels zijn per direct beschikbaar.


We krijgen regelmatig vragen over de start verkoop van de woningbouwkavels in fase 6 en 7. Op dit moment is de planning nog niet bekend. Eind 3e kwartaal 2018 zal hierover nadere informatie volgen
 
U wordt via de nieuwsbrief van Pak Je Ruimte geinformeerd. Meld u aan via de website


Prijzen zijn incl. BTW en excl. kosten levering van de grond. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?