Op de hoogte van nieuwe projecten in Rotterdam? Klik hier!

Wilgentuinen - twee-onder-een-kapwoning

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Rozenburg, project Wilgentuinen - twee-onder-een-kapwoning

Algemene informatie

naam project Wilgentuinen - twee-onder-een-kapwoning
aantal koopwoningen 10
aantal beschikbaar 5
aantal onder optie 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 309.500 - € 339.750
oppervlakte 137 - 137 m²
perceeloppervlakte 234 - 400 m²
inhoud 527 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar ABB Bouwgroep B.V.
makelaar Rieke Vastgoed B.V.
tweede makelaar Ooms Makelaars BV
gemeente Rotterdam

Informatie

Het nieuwbouwproject Wilgentuinen - twee-onder-een-kapwoning wordt gebouwd in de plaats Rozenburg, in de gemeente Rotterdam. Dit project bevindt zich in de wijk Rozenburg. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit 10 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 309.500 tot € 339.750. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 137 tot ca. 137 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 234 tot 400 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Rieke Vastgoed B.V. in Rozenburg of bij de makelaar Ooms Makelaars BV.

Andere nieuwbouwprojecten in Rotterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Rotterdam

Woningen
5 van 10 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 309.500 tot Euro 339.750
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
12Te Koop3361375275€ 320.500v.o.n. 
27Te Koop3511375275€ 329.750v.o.n. 
28Te Koop2341375275€ 309.500v.o.n. 
30Optie4001375275€ 339.750v.o.n. 
45Optie2431375275€ 324.750v.o.n. 

Type: twee-onder-een-kapwoning
Heerlijk wonen, met alle extra privacy die dat met zich meebrengt. Geen zorgen meer over de ruimte voor het hele gezin. En het plezier van een forse achtertuin die uitnodigt om elke minuut van de zon te genieten of buiten te spelen met de kinderen. Als dat het ideaalbeeld is van uw nieuwe woning, dan is deze woning precies het type dat u zoekt. Het project telt tien van deze woningen.

Wonen aan het water

De woningen zijn gesitueerd op ruim bemeten kavels. Het gevoel van ruimte wordt nog eens verder versterkt doordat uw woning grenst aan het water. Daar kunt u trouwens volop van genieten: tegelijkertijd met de oplevering van uw woning is er al een vlonder gebouwd. Dat beloven heerlijke zomeravonden te worden.

Uw woning is binnen ongekend ruim en licht. De woonkamer heeft de afmetingen om uw nieuwe interieur goed tot z’n recht te laten komen. Aan de voorzijde van de woning is de keuken te vinden, waar uw culinaire kwaliteiten ook al alle ruimte krijgen. Op de eerste verdieping heeft u drie royale slaapkamers. Verder heeft u hier de riante badkamer. En dan is er ook nog de forse
zolderverdieping op de tweede etage.

Opties

Heeft u nog meer wensen? Dan ziet u met één blik op de optielijst dat u alle gelegenheid heeft om uw woning helemaal naar eigen idee in te richten. Een extra uitbouw aan de achtergevel maakt uw woonkamer van riante afmetingen.

Kenmerken

• Lichte, zonnige woonkamer door veel daglichttoetreding.
• Ruime badkamer met vele mogelijkheden.
• Inhoud vanaf 527 m³ en woonoppervlak vanaf 137 m².
• Standaard 3 slaapkamers en een zeer royale vrij indeelbare zolder met de mogelijkheid voor vele extra’s.
• Geïsoleerde, verwarmde berging aan de woning, tevens de mogelijkheid deze bij de woning te betrekken voor nog meer ruimte.
• Heerlijk grote tuin, gelegen aan het water.
• Parkeren op eigen terrein.
• Energie 0 woning.
• Diverse indelingsvarianten mogelijk.

Project: Wilgentuinen

De verkoop van fase 2 is gestart!

Ruime opzet, een dorpse architectuur en energie 0!

Na fase 1 starten we nu met de volgende fase waarbij de architect haar inspiratie heeft gehaald uit de bestaande woningen in de Wilgentuinen. Het speelse karakter van het plan komt terug en daarnaast kunnen we de woning als “energie 0 woning” kwalificeren.

Het is een onontdekt stukje van Rozenburg, op loopafstand van het veer naar Maassluis en tegen de groene parkrand aan die het dorp omgeeft. Knotwilgen omzomen het terrein, dat is ingesloten door water. Ooit groeiden hier bloemen en groenten in de volkstuintjes. En binnenkort verrijst hier de 2e fase van één van de mooiste woningbouwprojecten van het eiland: de Wilgentuinen. Het wordt evenals de vorige fase een kleinschalig opgezet project, waarbij de landelijke architectuur perfect aansluit bij het dorpse karakter van Rozenburg en uiteraard bij de woningen uit de eerdere fase. Daarnaast, en dat moeten we zeker niet vergeten, gaat het bij deze 11 woningen om: Ga voor energie 0!

Meer informatie of op de hoogte blijven van ons nieuwbouwplan? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief of neem contact op met onze verkoopmanager.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?