Op de hoogte van nieuwe projecten in Nieuwkoop? Klik hier!

Het Hollands Hof - Vrijstaande woningen

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Ter Aar, project Het Hollands Hof - Vrijstaande woningen

Algemene informatie

naam project Het Hollands Hof - Vrijstaande woningen
aantal koopwoningen 35
aantal beschikbaar 11
type woningen bouwkavel
status in verkoop
koopprijs € 445.000 - € 609.500
perceeloppervlakte 550 - 1190 m²

Betrokken partijen

makelaar Drieman Garantiemakelaars
tweede makelaar Verkerk Vastgoed, Rosalie Verkerk RMT
gemeente Nieuwkoop

Informatie

In Ter Aar (gemeente Nieuwkoop) wordt het nieuwbouwproject Het Hollands Hof - Vrijstaande woningen gerealiseerd. Dit is in de wijk Ter Aar. Dit project omvat 35 te koop staande bebouwbare kavels.

De prijzen van deze kavels variëren vanaf € 445.000 tot € 609.500. Deze bouwkavel(s) hebben een perceel van 550 tot 1190 m² en hierop kan een nieuwbouwwoning worden gebouwd.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn. U kunt ook terecht bij makelaar Verkerk Vastgoed, Rosalie Verkerk RMT.

Andere nieuwbouwprojecten in Nieuwkoop kunt u hier vinden: Nieuwbouw Nieuwkoop

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
11 van 35 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 445.000 tot Euro 609.500
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
6Te Koop735000€ 515.000v.o.n. 
10Te Koop583000€ 457.500v.o.n. 
20Te Koop696000€ 510.500v.o.n. 
23Te Koop795000€ 546.500v.o.n. 
26Te Koop718000€ 519.000v.o.n. 
27Te Koop711000€ 514.500v.o.n. 
28Te Koop772000€ 554.000v.o.n. 
30Te Koop1190000€ 609.500v.o.n. 
31Te Koop773000€ 535.000v.o.n. 
33Te Koop754000€ 519.500v.o.n. 
35Te Koop550000€ 445.000v.o.n. 

Type: Vrijstaande woningen
4 types, 35 kavels... de keuze is aan u

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is uw droomhuis nu binnen handbereik. U kiest uw favoriete kavel en daarna welke van de vier woningtypes het meest aansluit bij uw persoonlijke smaak. Vervolgens bepaalt u of u met diverse woonopties uw woning verrijkt en optimaal laat aansluiten bij uw persoonlijke situatie. Uiteindelijk geeft u de opdracht om uw droomhuis te bouwen.

Vrijstaande woning type Landelijk
Begane grond
Het woningtype ‘Landelijk’ is een woning van circa 110 m2 met een gemoedelijke uitstraling. De bovenverdieping zit meteen in de kap, waardoor er een aangename sfeer ontstaat. Door de entree aan de zijkant van de woning te situeren is er in de voorgevel ruim spel voor de fraaie raampartij. Dit heeft een aantrekkelijk effect op de licht- en ruimtebeleving binnen. Het zijraam naast de voordeur zorgt voor daglicht in de ruime, vierkante hal. De woonkamer van ruim 52 m2 met aan de voorkant een open keuken maakt dankbaar gebruik van de vele ramen in alle gevels. De carport met buitenberging kan desgewenst vervangen worden door een grote garage.
1e verdieping
De bovenverdieping van deze woning is verrassend ruim: de royale overloop geeft toegang tot twee slaapkamers van respectievelijk 13 m2 en 12 m2, tot de badkamer met wastafel en douche én tot een bergruimte met opstelplaats voor de wasmachine en droger. Er is zelfs ruimte voor een bureau of werkblad. De schuine randen van het dak zorgen op deze verdieping voor een prettige sfeer.

Vrijstaande woning type Modern
Het woningtype ‘Modern’ wordt gekenmerkt door het eigentijdse en opvallende lijnenspel, de strakke vormen en grote raampartijen. Deze woning met een woonoppervlakte van ruim 125 m2 heeft een plat dak en bestaat uit twee woonlagen. Een extra voordeel van deze woning is de grote vrijheid die u heeft bij de indeling van de voorzieningen. Zo kan de garage worden ingericht met een extra hobbyruimte en/of berging. Tevens biedt type ‘Modern’ de mogelijkheid voor volledige bewoning op de benedenverdieping. Door een slaapkamer met badkamer beneden te realiseren is deze woning ideaal voor mensen die op de toekomst voorbereid willen zijn. Vraag de woonadviseur naar de mogelijkheden.
Begane grond
Omdat de voordeur in de zijgevel van de woning is gepositioneerd ontstaat er een bijzonder ruimte-effect en optimale indeling van de woning. Vanuit de hal neemt u de trap naar de bovenverdieping of betreedt u de ruime, lichte woonkamer van circa 55 m2. Deze ruimte met open keuken van ruim 11 m2 aan de voorkant van de woning is beslist royaal te noemen. Door de erker aan de lange zijde van de woonkamer ontstaat er een speels effect van invallend licht en zicht op de tuin.
Optie
Volledige bewoning mogelijk op de benedenverdieping.
1e verdieping
Wanneer u de trap naar boven neemt komt uit op de ruime overloop die toegang geeft
tot drie slaapkamers en de badkamer met ligbad, tweede toilet en aparte douche. De twee grote slaapkamers zijn beiden circa 15 m2 groot. De derde slaapkamer is met zijn 8 m2 en twee ramen opvallend ruim en licht.

Vrijstaande woning type Traditioneel
Het woningtype ‘Traditioneel’ laat zich het best omschrijven als een authentieke villa met kenmerkende klassieke vormen uit de jaren dertig architectuur. De overstekken, de hoge raampartijen en de dakkapel versterken samen de chique uitstraling van deze woning. Dit woningtype heeft een woonoppervlakte van circa 150 m2 en kan naar wens verder worden
aangevuld met een erker aan de zijgevel of uitbouw aan de achtergevel van het huis.
Vraag de woonadviseur naar de mogelijkheden. De woning is tevens voorzien van een ruime garage van circa 19 m2.
Begane grond
De entree van deze woning is gesitueerd aan de zijkant, waardoor er binnen een bijzondere ruimtebeleving ontstaat. De vierkante hal, met meterkast en toilet met wastafel, geeft toegang tot de woonkamer van circa 52 m2 met aan de voorkant van de woning een open keuken die voorzien is van een prachtige raampartij. De openslaande deuren naar de tuin geven uw woonkamer een lichte en ruimtelijke uitstraling. Wilt u de tuin bij de woonkamer
betrekken? Dan is een optionele erker aan de zijgevel wellicht iets voor u. Hoge, smalle ramen zorgen voor een prachtige, speelse lichtinval. En uw buitengevel op zijn beurt straalt extra klasse uit.
1e verdieping
Vanuit de hal leidt de trap u naar de ruime overloop. Hier vandaan heeft u toegang tot drie slaapkamers, een apart toilet met fonteintje en de badkamer met ligbad en aparte douche. De twee grote slaapkamers zijn beiden circa 15 m2 groot, de derde slaapkamer is 8 m2 groot.
2e verdieping
Op de tweede verdieping vindt u de opstelplaats voor de wasmachine en droger en heeft u onder het dak nog de beschikking over een grote ruimte van circa 24 m2. Hier kan, door de optionele dakkapel, makkelijk een extra slaapkamer, speelzolder voor de kinderen of misschien wel uw wellness-ruimte gerealiseerd worden.
Traditioneel ‘Markant’
Op twee markante plekken in het plan, kavels 7 en 12, zijn twee afwijkende types Hollands en Traditioneel ontworpen. Op de kavels 13, 29 en 30 kan eventueel ook voor dit type ‘Markant’ worden gekozen. Dit type kenmerkt zich door het dwars plaatsen van het type Hollands en Traditioneel, waardoor een brede en bijzondere voorgevel ontstaat met diverse extra architectonische toevoegingen. Keuze voor het type Modern en Landelijk is op de kavels 7 en 12 niet mogelijk.

Vrijstaande woning type Hollands

Net zoals bij de andere woningtypes is ook hier de entree van deze woning gesitueerd aan de zijkant. Vanuit de hal met meterkast en toilet met fonteintje heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken, samen ruim 52 m2. De openslaande deuren betrekken de tuin bij de woonkamer, ze zorgen voor veel licht en een chique uitstraling. Dit gevoel kan
nog verder geaccentueerd worden door te kiezen voor een erker, eveneens met openslaande deuren, aan de zijgevel van het huis.
Begane grond
Net zoals bij de andere woningtypes is ook hier de entree van deze woning gesitueerd aan de zijkant. Vanuit de hal met meterkast en toilet met fonteintje heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken, samen ruim 52 m2. De openslaande deuren betrekken de tuin bij de woonkamer, ze zorgen voor veel licht en een chique uitstraling. Dit gevoel kan nog verder geaccentueerd worden door te kiezen voor een erker, eveneens met openslaande deuren, aan de zijgevel van het huis.
1e verdieping
Vanuit de hal leidt de trap naar de ruime overloop op de eerste verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, een apart toilet met fonteintje en de badkamer met ligbad en aparte douche. De twee grote slaapkamers zijn beiden circa 15 m2 groot. De derde kamer is 8 m2 groot.
2e verdieping
Op de tweede verdieping bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine en droger en een grote zolderruimte van ruim 32 m2. Door de ronde ramen in de punt van de gevels bent u zelfs op zolder verzekerd van ruim voldoende daglicht. Hier kan door de optionele dakkapel gemakkelijk een extra slaapkamer of fitnessruimte gerealiseerd worden.
Hollands ‘Markant’
Op twee markante plekken in het plan, kavels 7 en 12, zijn twee afwijkende types Hollands en Traditioneel ontworpen. Op de kavels 13, 29 en 30 kan eventueel ook voor dit type ‘Markant’ worden gekozen. Dit type kenmerkt zich door het dwars plaatsen van het type Hollands en Traditioneel, waardoor een brede en bijzondere voorgevel ontstaat met diverse extra architectonische toevoegingen. Keuze voor het type Modern en Landelijk is op de kavels 7 en 12 niet mogelijk.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Het Hollands Hof
Midden in het Groene Hart, ruim gelegen en met vrij uitzicht, wordt een schitterende nieuwe wijk gerealiseerd: Het Hollands Hof.
De 35 vrijstaande woningen en 7 rijwoningen, die aan de Oostkanaalweg zijn gelegen, vormen straks een levendige buurt aan de rand van het gezellige Ter Aar.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?