Ballast Nedam Zuid opent vestiging in Breda

Ballast Nedam Zuid opent vestiging in Breda

Ballast Nedam Zuid heeft een nieuwe vestiging in Breda. Aanleiding hiervoor is de toenemende vraag naar woningen en utiliteitsgebouwen in de regio Breda. Het bedrijf heeft haar intrek genomen in een pand aan de Nijverheidssingel.

Ballast Nedam Zuid is geen onbekende naam in Breda en realiseerde al menig toonaangevend project, zoals de nieuwbouw van het Stadskantoor, het NAC-stadion, de OV-terminal en de renovatie en uitbreiding van winkelcentrum Hoge Vucht. Daarnaast was Ballast Nedam Zuid (mede) verantwoordelijk voor de nieuwbouw van de zwembaden Sonsbeeckpark en De Wisselaar, gebouwen voor Avans Hogeschool, de renovatie van het verzorgingshuis Ruitersbos en diverse woningbouwprojecten.

Jack Koch, Directeur Ballast Nedam Zuid: “We zien een toenemende vraag in de markt naar woningen en utiliteitsgebouwen in de regio Breda. Steeds meer mensen trekken naar de stad, om er te studeren, te wonen, te werken en te recreëren. Deze ontwikkelingen hebben tot het besluit geleid ook in Breda een kantoor te openen.” De uitbreiding in Noord-Brabant komt bovenop de al bestaande kantoren in Eindhoven, Helmond en Den Bosch. De extra vestiging biedt de mogelijkheid om dichter bij lokale klanten aanwezig te zijn en een duurzame relatie met klanten te onderhouden. Dit past geheel bij het bedrijfsmotto: ‘Samen maken we de regio’.

Wethouder Paul de Beer over de komst van Ballast Nedam naar Breda: “Het is eigenlijk een vanzelfsprekende keuze, als je kijkt naar de stedelijke ontwikkeling van onze stad. We gebruiken onze unieke ligging en onze kracht als internationaal knooppunt en willen een flinke sprong voorwaarts maken. Hierbij maken we gebruik van de grote hoeveelheid beschikbare ruimte in de directe nabijheid van het station, van de stad en ons unieke historische stadshart. Dit doen we uiteraard allemaal niet alleen, maar in goede samenwerking met de ons omliggende gemeenten, de provincie en het Rijk. Kwaliteit en het realiseren van onze groene ambities staan daarbij op de eerste plaats. Er is de komende jaren dus genoeg te doen in onze mooie stad. Ballast Nedam, van harte welkom!”

4.7/5 - (4 stemmen)

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl