Veerkade fase 1 in Spijkenisse uitverkocht!

Veerkade fase 1 in Spijkenisse uitverkocht!

Op zaterdag 23 maart 2019 hebben wij door middel van een Pre-Sale de woningen en appartementen van de 1e fase van de Veerkade voor het eerst gepresenteerd aan mogelijke kandidaten. De belangstelling was overweldigend. De woningen en appartementen, gelegen aan de haven, zijn vormgegeven in grachtenpandenstijl, allemaal energieneutraal en voorzien van een bodemwarmtepomp.

Geïnteresseerden in het project hebben de mogelijkheid gekregen tijdens de Pre-Sale periode om, vooruitlopend op de start verkoop, een woning te mogen reserveren. Van deze mogelijkheid is gretig gebruik gemaakt zodat wij besloten hebben helemaal geen start verkoop meer te organiseren. Zodra de contractstukken gereed waren zijn alle reserveringskandidaten in de gelegenheid gesteld om deze te ondertekenen.

Inmiddels is de laatste woning van Veerkade fase 1 verkocht. Deze fase bestaat in totaal uit 18 woningen en 31 appartementen en zijn allemaal aan de kade van de Haven gesitueerd. De voorbereidende grondwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang en de start bouw staat gepland voor eind november.

Er is al gestart met de ontwikkeling van de volgende fasen. De eerstvolgende fase zal naar verwachting rond de zomer van 2020 in verkoop gaan. Meer informatie over dit programma volgt.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl