Nieuwbouw Rotterdam centrum: Blikvanger N° 75 Coolsingel op de Coolsingel in verkoop

Nieuwbouw Rotterdam centrum: Blikvanger N° 75 Coolsingel op de Coolsingel in verkoop

De Coolsingel ondergaat een ware make-over en wordt als autoluwe boulevard meer dan ooit beeldbepalend voor de binnenstad van Rotterdam. Novaform Vastgoedontwikkelaars draagt daar met een prestigieuze binnenstedelijke ontwikkeling van 114 luxe appartementen en high end penthouses aan bij: project No 75 Coolsingel.

Modern stedelijk wonen in een uniek, transparant gebouw waarbij het groen mee omhoog gaat. Wat hoger op de gevel worden een aantal daktuinen ingericht, waarmee de ontwikkelaar bijdraagt aan de klimaatdoelstellingen van Rotterdam.

De Coolsingel is misschien wel de bekendste plek van Rotterdam. En er wordt hard aan gewerkt om het ook de mooiste plek van de stad te maken. Want in 2018 is een start gemaakt met de totale make-over die de Coolsingel transformeert tot de Rotterdamse Fifth Avenue.

De ingrijpende metamorfose geeft de Coolsingel weer de allure die het verdient. De bestaande monumentale gebouwen krijgen hun grandeur weer terug en wat nu een doorgangsweg is, wordt een prachtig promenadegebied. En er wordt ruimte gemaakt voor indrukwekkende, nieuwe architectuur.

N° 75 Coolsingel is een nieuwbouwproject waarmee op een unieke locatie 114 topappartementen worden gerealiseerd. 58 luxe koopwoningen voor mensen die zich willen omringen met iconische architectuur, luxe winkels, kleine boetiekjes en alle soorten van vermaak. Voor mensen die weten welke rijkdommen de dynamiek van de stad te bieden heeft. Voor mensen die intens willen leven. Kijk vooral eens op de website van dit bijzondere project.

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl