Op de hoogte van nieuwe projecten in Amsterdam? Klik hier!

STATE Amsterdam - MARBLE suite

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project STATE Amsterdam - MARBLE suite
aantal koopwoningen 9
aantal beschikbaar 5
aantal onder optie 3
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 665.000 - € 735.000
oppervlakte 103 - 103 m²
aantal kamers 3

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Vorm Ontwikkeling B.V.
makelaar Eefje Voogd Makelaardij
tweede makelaar Makelaarskantoor Carla Van Den Brink B.V.
gemeente Amsterdam

Informatie

In Amsterdam wordt het nieuwbouwproject STATE Amsterdam - MARBLE suite gerealiseerd. Dit is in de wijk Oost. Dit project omvat slechts 9 te koop staande appartementen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 665.000 tot € 735.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 103 tot ca. 103 vierkante meter.

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Eefje Voogd Makelaardij in Amsterdam. U kunt ook terecht bij makelaar Makelaarskantoor Carla Van Den Brink B.V..

Andere nieuwbouwprojecten in Amsterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Amsterdam

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
5 van 9 woningen beschikbaar
Prijs van Euro 665.000 tot Euro 735.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
268Optie010303€ 665.000v.o.n. 
272Te Koop010303€ 675.000v.o.n. 
284Optie010303€ 705.000v.o.n. 
292Optie010303€ 725.000v.o.n. 
296Te Koop010303€ 735.000v.o.n. 

Type: MARBLE suite

APPARTEMENT ‘THE MARBLE SUITE’
 
Compact maar hoogwaardig: type The Mirage Suite meet in totaal ca. 103,4 m2 waarvan ca. 11 m2 balkon (west).

DUURZAAMHEID STAAT VOOROP
Project STATE is uiterst duurzaam en energiezuinig. Zo komt de EPC norm van slechts 0,15 maar zelden voor. STATE wordt 100% kilmaatneutraal.
 
Naast het voordeel van lagere energiekosten, zorgt een energiezuinig appartement ook voor een hogere leencapacititeit en een lagere rente.
Laat u goed informeren over de kortingen, vormen hypotheek en andere financiële oplossingen. Daar valt zeker winst voor u te behalen. Wij informeren u hier graag verder over.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem dan snel contact op met de makelaars voor meer informatie over project STATE!

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: STATE Amsterdam
STATE AMSTERDAM

Iconisch. Dat is STATE Amsterdam, ontwikkeld door VORM Projectontwikkeling. Een markant gebouw dat verrijst in het Amstelkwartier. En dat straks iedereen kent, waar iedereen van weet waar het staat en... over droomt. Geïnspireerd op de architectuur van Flatiron Building in New York City. Een wereldberoemde wolkenkrabber, door zijn scherpe driehoekige vorm met decoratieve gevel in neo-renaissancestijl.
  
  
NEW YORK MEETS AMSTERDAM

De woontoren STATE is met haar hoogte van maar liefst 70 meter Amsterdams nieuwste landmark. Een statement van 22 verdiepingen waar echt niemand omheen kan. Met de koopappartementen vanaf de tiende verdieping, met een adembenemend uitzicht over Amsterdam en de Amstel.
AMSTELKWARTIER
STATE schittert straks in het Amstelkwartier. Een nieuw stukje Amsterdam – tussen Zuid en Watergraafsmeer – direct aan de Amstel. Vlak bij het centrum, omgeven door groen en water. Een weergaloze locatie met trendy hotspots, authentieke plekken en historische gebouwen. De contouren zijn al zichtbaar. Een echte Amsterdamse wijk in ontwikkeling. Waar kinderen heerlijk spelen en sportievelingen hardlopen in het nieuwe stadsparkje langs de Amstel. Waar anderen weer neerstrijken op de autovrije parkoevers om te turen over het water of te kijken naar de roeiers. Ontdek biercafé Hesp, natuur- en recreatiegebied Amstelscheg en café-restaurants Dauphine en de IJsbreker; er valt van alles te beleven.

OVERAL DICHTBIJ

Door de centrale ligging bent u snel op weg richting het centrum (15 min.), de snelweg A10 (5 min.), Schiphol (15 min.) en de weilanden van het Groene Hart (30 min.). Met de fiets staat u zo in het Museum­kwartier, op de Dam, de Albert Cuyp of in de Pijp. Het Amstelstation ligt op loopafstand. Kortom: een unieke woonomgeving voor moderne wereldburgers met een actief leven, die ook volop willen genieten van rust en ruimte.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?