Op de hoogte van nieuwe projecten in Bergen op Zoom? Klik hier!

Bergslicht - Patricierswoning

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Bergslicht - Patricierswoning
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 425.000 - € 425.000
oppervlakte 220 - 220 m²
perceeloppervlakte 84 - 84 m²
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Blauwhoed
makelaar Helmig Makelaardij en Taxatieburo O/z B.V.
tweede makelaar Maes Makelaars
gemeente Bergen op Zoom

Informatie

In Bergen op Zoom wordt het nieuwbouwproject Bergslicht - Patricierswoning gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 00 Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving. Dit project omvat slechts 1 te koop staande appartement.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 425.000 tot € 425.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 220 tot ca. 220 vierkante meter. De nieuwbouwappartementen worden gebouwd op een perceel van 84 tot 84 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Helmig Makelaardij en Taxatieburo O/z B.V. in Halsteren. U kunt ook terecht bij makelaar Maes Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Bergen op Zoom kunt u hier vinden: Nieuwbouw Bergen op Zoom

Woningen
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 425.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
29Optie8422006€ 425.000v.o.n. 

Type: Patricierswoning
Patriciërswoning:
De Patriciërswoning refereert aan de vroegere directeurswoning op het PNEM complex. Hij is met zijn vorstelijke afmetingen en uitstraling, zonder twijfel de blikvanger van BergsLicht.

• Oppervlakte 220 m²
• Prachtige bordestrap
• Twee eigen parkeerplaatsen
• Praktijkruimte van ca. 50 m² met aparte ingang
• Besloten dakterras van ca. 70 m²
• Grote woonkeuken
• 3 vorstelijke slaapkamers
• 2e badkamer mogelijk

Project: Bergslicht
Blauwhoed ontwikkelt het nieuwbouwplan BERGSLICHT, midden in het historische Havenkwartier van Bergen op Zoom. Een kleinschalig woonplan met circa 62 woningen, dat moeiteloos herkenbaar zal zijn voor de stad en de gewilde wijk Havenkwartier. Op de plek van de oude gasfabriek, het PNEM terrein, aan het einde van de Fabriekstraat ontstaat straks een intiem en gezellig woonplan met fraaie eengezinswoningen, luxe appartementen, bungalows en een bijzondere patriciërswoning. 
 
In vroeger tijden was het Havenkwartier een belangrijk stukje Bergen op Zoom. Hier kwamen de schepen aan en bevoorraadden zij de garnizoenen van het Franse leger. Aan het einde van de vorige eeuw, toen het vervoer van goederen over de weg steeds veiliger en sneller werd, verloor de Haven grotendeels zijn handels- en logistieke functie en ontstond een rustige woonwijk, net buiten het drukke centrum van Bergen op Zoom. Het Havenkwartier is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen, dankzij de fraaie nieuwe huizen die moeiteloos mengen met de historische bebouwing. Maar natuurlijk zorgen ook de nabijheid van het water, het knusse winkelplein met bijzondere speciaalzaken en de unieke ligging tussen de historische binnenstad, park “Kijk in de Pot” en de boulevard langs de Binnenschelde voor extra aantrekkingskracht bij nieuwe bewoners. Kort gezegd; Het Havenkwartier en de ligging van BergsLicht daarbinnen is een uitstekende plek om te straks te wonen en te genieten. Op uw eigen manier, zoals u dat wilt!
 
Klinkt aantrekkelijk? Schrijf u in en denk mee over BergsLicht!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?