Op de hoogte van nieuwe projecten in Lansingerland? Klik hier!

Gouden Harpbuurt - Bilderdijk - V.A2a

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Berkel en Rodenrijs, project Gouden Harpbuurt - Bilderdijk - V.A2a

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Gouden Harpbuurt - Bilderdijk - V.A2a
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 475.000 - € 475.000
oppervlakte 142 - 142 m²
perceeloppervlakte 248 - 248 m²
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Amvest
makelaar Verkoop Gouden Buurten
tweede makelaar Van Dullink Makelaars
gemeente Lansingerland

Informatie

In Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland) wordt het nieuwbouwproject Gouden Harpbuurt - Bilderdijk - V.A2a gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 27 Westpolder. Dit project omvat slechts 1 te koop staande 2 onder 1 kap woning.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 475.000 tot € 475.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 142 tot ca. 142 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 248 tot 248 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Verkoop Gouden Buurten in Berkel en Rodenrijs. U kunt ook terecht bij makelaar Van Dullink Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Lansingerland kunt u hier vinden: Nieuwbouw Lansingerland

Woningen


Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 475.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
229Optie24814204€ 475.000v.o.n. 

Type: Bilderdijk - V.A2a
De Bilderdijk is een ruim opgezette woning met garage die helemaal voldoet aan de eisen van vandaag de dag en wordt gebouwd in de herkenbare architectuur van de Gouden Buurten. Het fraaie metselwerk en de betimmerde gootoverstekken geven de woning de typische jaren ‘30 uitstraling. Door toepassing van vloerverwarming is het hele huis gegarandeerd van een hoog wooncomfort. En met de oprit naast het huis bent u altijd verzekerd van twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Op de begane grond is de basiswoning circa 6 m breed en circa 10,7 m diep. Wilt u een grotere woonkamer? Dat kan, er zijn twee kopersopties voor een uitbouw: 1,2 m of 2,4 m. Openslaande deuren naar de tuin behoren ook tot de opties. Speciaal voor deze woning is er de optie voor een fraaie en complete keuken aan de voorzijde van de woning. U kunt deze naar eigen smaak inrichten. Er is standaard gekozen voor een handige wandopstelling, maar een luxe kook- of spoeleiland is natuurlijk ook mogelijk.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, een separaat toilet en een complete badkamer met een verdiepte douchehoek. Naar eigen inzicht kan de badkamer worden uitgebreid met een ligbad. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch in de kleur wit (standaard). De kranen zijn van het merk Grohe. Er is een ruime keuze aan tegels in ons standaard assortiment. Wilt u toch iets anders? Dan kunt u altijd, al dan niet tegen betaling, een tegel uitzoeken die helemaal naar wens is.

De Bilderdijk kenmerkt zich door extra ruimte die u krijgt door de riante dwarsgevel op de zolderverdieping. De zolder is vrij indeelbaar en er zijn gemakkelijk twee extra slaap- of hobbykamers te maken. Zelfs een tweede badkamer met toilet behoort tot de mogelijkheden bij deze fantastische woning! Tot slot de achtertuin, deze heeft een afmeting van ca. 9 meter breed x 14 meter diep.

Klik hier voor de plattegronden: plattegrond 1


Project: Gouden Harpbuurt
De Gouden Harpbuurt of Gouden Harp is het deelplan dat ligt tussen het Gouden Hart, Gouden Uilbuurt en de RandstadRail en is het laatste stuk dat ontwikkeld wordt ten oosten van de RandstadRail. De Gouden Harp is ook een plek waar modern comfort wordt gecombineerd met traditionele kwaliteit.

De Gouden Harp zal dezelfde sfeer uitademen als de Gouden Uilbuurt en de Gouden Griffelbuurt. Met de karakteristieke huizen in jaren dertig bouwstijl, die zo kenmerkend zijn voor de Gouden Buurten. Ook hier doet de wijk aan als een geleidelijke uitbreiding van het oude dorp. Alsof het -net als vroeger- langzaam aan en huis voor huis is gegroeid. Door deze kijk op wonen heeft de Gouden Harp straks zijn eigen waarden en kwaliteiten, die helemaal aansluiten bij het dorpse karakter van Berkel en Rodenrijs.
 
Er komt een grote variëteit aan woontypologieën in de Gouden Harp, zodat het nieuwe deelplan absoluut niet eentonig wordt. Hier geen lange rijen met dezelfde gevels, maar karaktervolle en kleine eenheden onderbroken door gracht, singels en veel groen. Een plek waar het vanaf het prille begin goed wonen is. Veel speelplekken maken het ook een heel kindvriendelijke wijk, ideaal voor gezinnen!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief via de Gouden Buurten-site, dan blijft u op de hoogte van het acuele aanbod in de Gouden Buurten!

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?