ERA Contour start verkoop van het natuurinclusieve Linck in de Binck in Den Haag

ERA Contour start verkoop van het natuurinclusieve Linck in de Binck in Den Haag

In de altijd levendige en industriële Binckhorst aan de Fokkerhaven in Den Haag komt Linck in de Binck. Een bijzonder natuurinclusief woongebouw met 77 lofts, appartementen en maisonnettes met een woonoppervlakte van 51 tot 141 m2. Linck biedt ook nog eens plaats aan 1060 m2 horeca- en kantoorruimte. Het nieuwbouwproject is een ontwikkeling van ERA Contour. JVST is verantwoordelijk voor het architectuurontwerp. DS Landschapsarchitecten en de Dakdokters verbinden het gebouw met de natuur. De verkoop van de woningen verloopt via Nelisse Makelaarsgroep en Frisia Makelaars.

Industrieel en urban

Horeca, cultuur en street art, in de Binckhorst bruist het. Het gebied is volop in beweging. Op deze bijzondere locatie komen 77 woningen verdeeld over vier verschillende woningtypen. En er is volop variatie, want bijna niet één plattegrond is hetzelfde. In Linck vind je lofts, ruime hoekappartementen, sky houses en woningen aan een groene binnentuin. Van superefficiënte lofts van 51 m2 tot maisonnettes van 141 m2 en allemaal met een balkon, loggia of dakterras. Alle woningen worden opgeleverd met een keuken en badkamer. De verkoopprijzen starten bij 255.555 euro vrij op naam, op basis van erfpacht.

Linck verbindt

In Linck draait alles om ontmoeten. Architect Jaakko van ’t Spijker van JVST heeft het gebouw zo ontworpen dat je via een bijzondere route door het atrium je woning bereikt. Dit is het sociale hart van het gebouw. Je ziet elkaar, zegt gedag en kent elkaar. En zo ontstaan er ontmoetingen tussen de bewoners, bezoekers en mensen die in Linck naar hun werk gaan. Linck verbindt op deze manier de binnen- en buitenwereld met elkaar.

Groene gevels

Linck omarmt de natuur en wordt natuurinclusief. Maar liefst 3.600 planten verrijken straks het gebouw. Daarvan komen er 3.000 buiten en 600 binnen. En er is hierin volop verscheidenheid, want het gebouw telt wel 110 verschillende soorten planten. Ook vogels, insecten en vleermuizen krijgen een plek in Linck. Voor hen worden er in totaal 318 nestkasten geplaatst.

Verwachte start bouw december 2022

De bouw van Linck in de Binck start naar verwachting in december 2022. Met deze startperiode is de verwachte oplevering van de eerste woningen begin 2025. Iedereen die interesse heeft in wonen in Linck is van harte welkom tijdens de informatieavond op dinsdag 23 november 2021 bij Capriole Café in Den Haag. Geïnteresseerden kunnen zich via de website hiervoor aanmelden. Tijdens de informatieavond is het mogelijk om de verkoopbrochure en de prijslijst op te halen, de maquette te bekijken en vragen te stellen aan het projectteam.

Hypotheekadviseur Den Haag

Rate this post
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl