Op de hoogte van nieuwe projecten in Breda? Klik hier!

Drie Hoefijzers

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Breda, project Drie Hoefijzers

Algemene informatie

naam project Drie Hoefijzers
aantal woningen 270
type woningen appartement
rijwoning
status in ontwikkeling

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Zuidwest
gemeente Breda

Belangrijke data

start verkoop 4e kwartaal 2018

Informatie

Het nieuwbouwproject Drie Hoefijzers wordt gebouwd in de plaats Breda. Dit project bevindt zich in de wijk Breda Noord.

Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar AM | Zuidwest in Utrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Breda kunt u hier vinden: Nieuwbouw Breda

Drie Hoefijzers | Fase 2
Drie Hoefijzers bestaat uit twee grote plandelen. Het deel aan de Oranjesingel en rondom de Ceresstraat is opgeleverd en bewoond. De nieuwbouw is harmonieus ingepast in het gebied: waardevolle en karakteristieke gebouwen hebben hier een nieuwe bestemming gekregen.

De vervolgfase ligt tussen de Stationslaan, Terheijdenstraat en Doornboslaan. Het wordt een buurt met stedelijke allure met veel aandacht voor architectuur en groen. Met Drie Hoefijzers krijgt Via Breda er een nieuwe levendige buurt bij die de brug slaat naar de binnenstad.

Wonen in Drie Hoefijzers is door de historische context en uitstraling met recht uniek te noemen. Een ideale omgeving voor mensen die kiezen voor hoogwaardig stedelijk wonen. Op loopafstand van het centrum, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en nabij uitvalswegen. Bovendien is de  de St. Josephschool vlakbij.  Door al deze aspecten is het een uitstekende plek voor jonge gezinnen, jonge stedelingen en actieve senioren. Zij zullen zich er snel thuis voelen.
 
Drie Hoefijzers biedt ruimte voor huizen met een tuin, appartementen met mooie buitenruimtes en ook werken aan huis is mogelijk. 

Projectwebsite | www.driehoefijzers.nl

foutje ontdekt?