BAM Wonen geeft startsein bouw negentien energiezuinige woningen Sterrendael in Slek

BAM Wonen geeft startsein bouw negentien energiezuinige woningen Sterrendael in Slek

Wethouder Hub Meuwissen van gemeente Echt-Susteren, architect Ard Thijssen van CB5 en Jeffry Savelkoul, manager commercie bij BAM Wonen, geven op dinsdag 2 november het startsein voor de bouw van negentien energiezuinige woningen en één bouwkavel in het dorpje Slek in de gemeente Echt-Susteren. Het nieuwbouwproject Sterrendael wordt op het voormalige terrein van aardappelfabriek Star Potato gerealiseerd. Het project bestaat naast de bouwkavel uit negen vrijstaande woningen, zes levensloopbestendige seniorenwoningen en vier halfvrijstaande woningen.

Officiële handeling

Met het onthullen van het bouwbord wordt stilgestaan bij de viering van de start bouw. De toekomstige bewoners zijn uitgenodigd om de handeling bij te wonen en een kijkje te nemen op de bouwplaats.

Dorps wonen met oog voor de toekomst

Grenzend aan de bestaande kern van Echt in Midden-Limburg realiseert BAM Wonen de woningen die passen binnen de landelijke omgeving en het dorpse karakter van de gemeente Echt-Susteren. De energiezuinige woningen hebben een woonoppervlak van circa 110 tot 140 m² die, mede dankzij de ruim opgezette kavels, een fijn thuis bieden aan gezinnen. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats en garage of berging. Door de mogelijkheden om de woning uit te breiden, de indeling optimaal te laten aansluiten bij hun manier van leven en zelfs de woning woonklaar te laten opleveren, kunnen kopers van deze woningen ook echt een thuis creëren.

Start bouw

De verwachte oplevering is in het najaar van 2022. Alle woningen zijn inmiddels verkocht, de bouwkavel is nog beschikbaar.

Unieke woonbeleving voor kopers bij Homestudios

Kopers krijgen de mogelijkheid om voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios te doorlopen. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een fysieke en digitale klantreis en doen zij daarmee een complete woonervaring op, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen. Ook hebben zij de mogelijkheid om hun individuele woonwensen in werkelijkheid te ervaren en te laten uitvoeren.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl