Op de hoogte van nieuwe projecten in Ede? Klik hier!

Enka - 11 woningen Grote Schoorsteenplein

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Ede, project Enka - 11 woningen Grote Schoorsteenplein

Algemene informatie

naam project Enka - 11 woningen Grote Schoorsteenplein
aantal woningen 11
type woningen rijwoning
status in ontwikkeling
koopprijs onbekend
huurprijs onbekend
oppervlakte onbekend

Betrokken partijen

projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost
gemeente Ede

Belangrijke data

start verkoop 1e kwartaal 2017

Informatie

Het nieuwbouwproject Enka - 11 woningen Grote Schoorsteenplein wordt gebouwd in de plaats Ede. Dit project bevindt zich in de wijk Ede Zuid.

De oplevering van deze woningen start 1e kwartaal 2017. Het nieuwbouwproject is momenteel in ontwikkeling.

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij projectontwikkelaar AM | Utrecht & Noordoost in Utrecht.

Andere nieuwbouwprojecten in Ede kunt u hier vinden: Nieuwbouw Ede

Aan de zuidelijke bosrand van ENKA, tussen de Van den Boschlaan en de Enkalaan, zijn 11 robuuste aantrekkelijk gesprijsde rug aan rug woningen in ontwikkeling aan het Grote Schoorsteenplein.

Hoogstwaarschijnlijk gaan deze nog eind dit jaar in de verkoop. De woningen zijn ideaal voor starters, maar ook voor singels, die op zoek zijn naar een comfortabel èn praktisch huis.
De huizen krijgen een monumentale uitstraling mede door het stoere metselwerk met onbezande Wasserstrich gevelstenen.
Voor nog geen € 180.000 v.o.n. kun je een compleet huis met ruime woonkamer, twee slaapkamers, aparte ruimte voor je wasmachine, bergkast, flinke badkamer en heerlijk terras over de hele breedte van de woning met ochtend -of avondzon, verwachten. Door de dubbele openslaande deuren haal je buiten zó binnen.


De huizen staan rug aan rug en zijn aangesloten op stadsverwarming van een bio-massacentrale: energie-zuinig en duurzaam dus. Op het Schoorsteenplein ontmoeten natuur (de bosrand) en de rijke industriële geschiedenis van ENKA (de monumentale schoorsteen) elkaar op een spannende manier; een hele bijzondere plek om te wonen dus.
 
 

foutje ontdekt?