Op de hoogte van nieuwe projecten in Leusden? Klik hier!

Valleipark - A

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Leusden, project Valleipark - A

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Valleipark - A
aantal koopwoningen 8
aantal beschikbaar 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 480.000 - € 480.000
oppervlakte 142 - 142 m²
perceeloppervlakte 292 - 292 m²
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed Midden
makelaar Herbrink Makelaars O.g. B.V.
tweede makelaar Koudijs Makelaars
gemeente Leusden

Informatie

Het nieuwbouwproject Valleipark - A wordt gebouwd in de plaats Leusden. Dit project bevindt zich in de wijk Leusden-Centrum Oost. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 8 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 480.000 tot € 480.000. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 142 tot ca. 142 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 292 tot 292 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Herbrink Makelaars O.g. B.V. in Leusden of bij de makelaar Koudijs Makelaars.

Andere nieuwbouwprojecten in Leusden kunt u hier vinden: Nieuwbouw Leusden

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 8 woningen beschikbaar
Prijs Euro 480.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
05Te Koop29214206€ 480.000v.o.n. 

Type: A
Dit asymmetrische type komt achter keer voor en biedt veel variatiemogelijkheden. Deze woning is standaard uitgevoerd met dakpannen en is optioneel met rieten kap mogeleijk. Ook voor de gevelindeling op de begrane grond kan gekozen worden voor wit keimwerk of gebakken metselwerk. Altijd gecombineerd met een stijlvolle berging in zwarte planken en houten openslaande deuren.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Valleipark
Welkom!


Omringd door water, gekleurd door groen, doorkruist met lanen en gesierd door een grote variatie aan huizen. Tussen het Valleikanaal en de Liniedijk ligt nog een ongerept stukje Leusden, waar u binnenkort heerlijk ontspannen kunt wonen.

De laatste woningen in Valleipark vormen een exclusieve en gemoedelijke woonwijk. Deze ontwikkeling bestaat uit 36 woningen en 7 vrije kavels.
Deze woningen zijn samen met het openbaar gebied zorgvuldig ontworpen. Het gebruik van mooie materialen, het groene karakter en onderlinge afstemming staan hierbij voorop. De verschillende kapvormen en de gekozen materialen zorgen voor een saamhorigheid van de woningen. Door een mix van rieten kappen, donkere genuanceerde pannen, wite gevels, zwarte rabat delen, één type metselsteen en houten kozijnen is geen enkele woning hetzelfde, maar vormen alle woningen straks een fijn en gemoedelijk geheel met een exclusieve uitstraling.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?