Op de hoogte van nieuwe projecten in Nijmegen? Klik hier!

De Grift Nijmegen - D - vrijstaande woning met tuin op zuidwest

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Nijmegen, project De Grift Nijmegen - D - vrijstaande woning met tuin op zuidwest

Algemene informatie

naam project De Grift Nijmegen - D - vrijstaande woning met tuin op zuidwest
aantal koopwoningen 1
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen vrijstaand
status in verkoop
koopprijs € 538.895 - € 538.895
oppervlakte 189 - 189 m²
perceeloppervlakte 373 - 373 m²
inhoud 762 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Heijmans Vastgoed Zuid
makelaar Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
gemeente Nijmegen

Informatie

In Nijmegen wordt het nieuwbouwproject De Grift Nijmegen - D - vrijstaande woning met tuin op zuidwest gerealiseerd. Dit is in de wijk Nijmegen-Noord. Dit project omvat slechts 1 te koop staande vrijstaand huis.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 538.895 tot € 538.895. De woningen hebben een oppervlak vanaf 189 tot ca. 189 vierkante meter. De vrijstaande nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 373 tot 373 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen in Nijmegen.

Andere nieuwbouwprojecten in Nijmegen kunt u hier vinden: Nieuwbouw Nijmegen

Woningen
1 van 1 woning beschikbaar
Prijs Euro 538.895
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
13Optie3731897625€ 538.895v.o.n. 

Type: D - vrijstaande woning met tuin op zuidwest
Deze vrijstaande woning met een mooie kenmerkende aanbouw aan de zijgevel heeft een karakteristieke uitstraling. Door de ligging op een hoek van het plan heeft de woning een royale tuin gelegen op het zuidwesten.

De begane grond heeft een speelse en royale opzet. De ruimte is op vele manieren in te delen, zo kan u naar wens de keuken aan de voor- of achterzijde plaatsen, is het mogelijk een bijkeuken te realiseren en kan de geïsoleerde garage bij de woonruimte worden betrokken.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer en een separate toiletruimte met fontein. De badkamer wordt compleet aangeboden, voorzien van een bad, douche en dubbele wastafel. En luxe afgewerkt met tegels en sanitair van het merk Villeroy en Boch.

De zolderverdieping kan worden voorzien van dakramen en/of een dakkapel. Tevens kan worden gekozen voor een indeling met twee kamers, een aparte technische ruimte en een tweede badkamer.

Project: De Grift Nijmegen
De Grift Nijmegen – 12 tweekappers en 3 vrijstaande woningen

Wonen in een ruime comfortabele woning midden in een groene woonomgeving. Het nieuwbouwplan De Grift in Nijmegen gaat deze belofte waarmaken. In een mooie rustige hoek van de wijk Grote Boel worden 12 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen gerealiseerd.

Er wordt gekozen voor mooie duurzame materialen met een uitstekende isolatie. De jaren ’30 elementen gaan zorgen voor een robuuste en karakteristieke uitstraling en er wordt aandacht besteed aan detaillering van metselwerk en variatie in kozijnen. Hierdoor ontstaat een levendig straatbeeld met behoud van eenheid.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?