Op de hoogte van nieuwe projecten in Korendijk? Klik hier!

Wonen in Piershil - Twee-onder-een-kapwoningen

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Wonen in Piershil - Twee-onder-een-kapwoningen
aantal koopwoningen 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 299.900 - € 299.900
oppervlakte 138 - 138 m²
perceeloppervlakte 227 - 227 m²
inhoud 588 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar BM projectontwikkeling B.V.
makelaar Kolf Makelaardij oz
tweede makelaar Veldhoen & Romeijn O G Makelaardij BV
gemeente Korendijk

Informatie

Het nieuwbouwproject Wonen in Piershil - Twee-onder-een-kapwoningen wordt gebouwd in de plaats Piershil, in de gemeente Korendijk. Dit project bevindt zich in de wijk Piershil. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 2 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 299.900 tot € 299.900. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 138 tot ca. 138 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 227 tot 227 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Kolf Makelaardij oz in Oud-Beijerland of bij de makelaar Veldhoen & Romeijn O G Makelaardij BV.

Andere nieuwbouwprojecten in Korendijk kunt u hier vinden: Nieuwbouw Korendijk

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1
2 woningen
Prijs Euro 299.900
Beschikbaarheid op aanvraag bij de betrokken partijen

Type: Twee-onder-een-kapwoningen
Toe aan een volgende stap in uw “wooncarrière” en op zoek naar een ruime woning op een zeer ruim kavel. Deze woningen hebben standaard een ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een vaste trap naar zolder. En dit alles op ruime kavels!

In het project is ruimte voor in totaal 6 2-onder-1-kapwoningen in twee types. Deze zeer ruime woningen van maar liefst 9 meter breed en bijna 10 meter diep zullen standaard netjes en comfortabel worden uitgerust. Zo is er op de begane grond standaard al voorzien in vloerverwarming en is de toiletruimte uitgevoerd met een wandcloset en fonteintje. Ook de badkamer op de eerste verdieping is standaard al voorzien van alle gemakken. Deze badkamer is uitgevoerd met een wandcloset, een douchehoek, een wastafel en grootformaat tegelwerk. De wandtegels worden hier bovendien standaard aangebracht tot aan de onderzijde van het plafond.

Bent u nieuwsgierig naar het standaard sanitair en tegelwerk. Raadpleeg hiervoor het informatieboekje “Uw eigen keuken, toilet en badkamer”.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Wonen in Piershil
Landelijk wonen tussen riet en water, dat zijn de kenmerken van wonen in Piershil. Aan de oostrand van Piershil verrijst dan ook een woonwijk vol water en groen welke deze kenmerken extra zullen benadrukken. Op wandelafstand van alle noodzakelijke voorzieningen (supermarkt, basisscholen) en diverse recreatie mogelijkheden is Piershil een dorp met enorm veel mogelijkheden.

In Piershil kunt u echt buiten wonen tussen riet en water en toch bent u met maar 10 autominuten in Oud Beijerland, 35 autominuten in Spijkenisse en ca 30 autominuten in Rotterdam.

De omgeving is van onmisbaar belang op de kwaliteit van wonen in deze nieuw te realiseren woonwijk. De wijk is dan ook zorgvuldig vormgegeven waarbij de woningen zo door de architect zijn ontworpen dat ze passend zijn in hun omgeving. Er worden in deze woonwijk 21 eengezinswoningen (incl. starters), 6 2-onder-1 kapwoningen, 4 vrije kavels, 12 appartementen (huur en/of koop) en 11 55+ woningen (huur en/of koop) gerealiseerd. Een zeer divers aanbod met voor een ieder wat wils. 

Bij de ontwikkeling van dit project is hoog ingezet op betaalbaar wonen; in aanschaf én onderhoud. Met praktische, duurzame woningen op ruime tot zeer ruime kavels. Er is gezocht naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?