Succesvolle start verkoop De Haven Spijkenisse

Succesvolle start verkoop De Haven Spijkenisse

Op zaterdag 28 februari is de verkoop gestart van het deelplan Fregat in De Haven van Spijkenisse. Er waren veel geïnteresseerden voor de eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Vooral over de mogelijkheid om een eigen boot dichtbij huis te hebben was men erg enthousiast.

De Haven Spijkenisse wordt een omgeving die je nergens anders vindt in de gemeente Nissewaard. Er is ruimte voor detailhandel, dienstverlening en horeca, maar vooral veel ruimte om aan het water te wonen en verblijven. Door de directe aansluiting op het stadscentrum van Spijkenisse is de kade de plek om even te genieten.

Deze haven kent straks een divers aanbod aan nieuwbouwwoningen in allerlei verschillende stijlen. Van stoere pakhuizen tot statige notariswoningen. Maar ook herenhuizen, tweekappers en appartementen. Alles wordt gebouwd in kleine buurtjes. De eerste buurtjes FREGAT, SLUIS en VEERKADE zijn aangegeven op de gebiedskaart. Welk keuze u ook maakt, wonen in De Haven Spijkenisse is een genot. Comfortabel, sfeervol en een knipoog naar de rijke historie die de omgeving kent.

Rate this post

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Nieuwbouwwijzer.nl