Op de hoogte van nieuwe projecten in Almere? Klik hier!

Nobelhorst De Boswachterij - Moseikhuis

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Nobelhorst De Boswachterij - Moseikhuis
aantal koopwoningen 6
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 357.325 - € 357.325
oppervlakte 150 - 150 m²
perceeloppervlakte 250 - 250 m²
inhoud 560 m³
aantal kamers 5

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Ymere
tweede projectontw. Dura Vermeer Bouw Hengelo BV
makelaar Jouw Buurtmakelaar in Nobelhorst
gemeente Almere

Informatie

Het nieuwbouwproject Nobelhorst De Boswachterij - Moseikhuis wordt gebouwd in de plaats Almere. Dit project bevindt zich in de wijk Almere-Hout. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 6 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 357.325 tot € 357.325. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 150 tot ca. 150 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen staan op een perceel van 250 tot 250 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Jouw Buurtmakelaar in Nobelhorst in Almere.

Andere nieuwbouwprojecten in Almere kunt u hier vinden: Nieuwbouw Almere

Woningen


Klik hier voor de brochures: brochure 1


Klik hier voor de brochures: brochure 1
1 van 6 woningen beschikbaar
Prijs Euro 357.325
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
31Optie2501505605€ 357.325v.o.n. 
Zijtuin, Achtertuin, SWK,

Type: Moseikhuis
Een fijne 2-kapper, 6 meter breed, met een oppervlakte van ca. 140 m²!

Boven de voordeur hangt een mooie luifel. De ruime keuken kan naar eigen wens ingedeeld worden. De tuingerichte woonkamer heeft een grote schuifpui.
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer met een  douche, wastafel en vrijhangend toilet. De zolder op de tweede verdieping is lekker hoog en ruim. Door het raam in de zijgevel is het makkelijk mogelijk om extra slaapkamers te maken.

In de achtertuin staat een houten berging. Parkeren doe je op eigen terrein, naast het huis. Ook is er de mogelijkheid om een garage bij te bouwen.

Elke zaterdag is er tussen 9 en 14 uur markt in Nobelhorst: je koopt er onder andere brood, vis, kaas, groenten, noten, bloemen, sieraden en Surinaams eten. Heerlijk!

Alle aankleedhuizen hebben een hoog afwerkingsniveau, zijn in basis al luxe afgewerkt en hebben een isolatie-niveau vergelijkbaar met A+++ (EPC 0,4)! Alle huizen zijn in basis al voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de etage, hardhouten kozijnen met draai/kiepramen met isolatieglas (HR++), gladde behangklare wanden, luxe sanitair van Sphinx, vrijhangende toiletten en zonnepanelen. Het aankleden gebeurt op maat in een persoonlijk gesprek; we kunnen het huis aankleden zoals jij het wilt. Ook is het mogelijk om, samen met je buren, de kleur van de bakstenen voor je nieuwe huis te kiezen.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Project: Nobelhorst De Boswachterij
Voor wie Nobelhorst nog niet kent
Nobelhorst is een nieuwe wijk in Almere Hout. Het dorp van Almere! In de wijk komen allemaal verschillende buurtjes. Het leuke is dat elke buurt zijn eigen verhaal vertelt. Daarmee brengen we historie, sfeer en eigenheid in deze nieuwbouwwijk. Om het verhaal van de buurt kracht bij te zetten, vind je in elke buurt één of meer speciale huizen. Net zoals je dat vaak in een oud dorp ziet. En wist je al dat je automatisch lid wordt van een buurtschap? Hierin kun je mee beslissen over bepaalde onderdelen van  de inrichting van jouw woonomgeving en de buurtkavel. Op de website van Nobelhorst vind je  hier meer informatie over.
 
Proef de sfeer van De Boswachterij
De Boswachterij wordt omringd door water en bos. Overal in dit buurtje kijk je daar op uit. Veel tuinen liggen direct aan het water of het bos. De Boswachterij is boomrijk, de tuinen zijn royaal en er zijn veel groene hagen. Daarmee gaat wonen naadloos over in het landschap van Nobelhorst.  Wandelpaden naar het bos liggen om de hoek. Of een  bootje aanmeren aan je eigen steiger. Je woont aan de rand van Nobelhorst, maar loopt in 5 minuten naar De Brink en de basisschool.
Stel je toch eens voor dat je hier woont…


Deze huizen geven de Boswachterij karakter
Zoals in elke buurt van Nobelhorst komen er ook in De Boswachterij diverse huizen die het verhaal van de buurt vertellen. Zo is Het Erf een gebouw van gelijkvloerse huurhuizen die samen de vorm hebben van een ouderwetse werkschuur. Deze ‘schuur’ ligt aan een erf waaraan ook nog eengezinshuizen liggen. Het andere bijzondere huis is Het Boswachtershuis dat straks pal aan de bosrand staat. De aankleedhuizen zijn met zorg en aandacht ontworpen in dezelfde sfeer. Alles om ervoor te zorgen dat koop, huur, zelfbouw en omgeving samen een geweldig geheel vormen.
 
Het bos is straks jouw achtertuin
Nergens woon je zo dicht bij het bos als in De Boswachterij. Staatsbosbeheer creëert multifunctionele bossen waar naast houtproductie ook volop ruimte is voor recreatie en natuur. Ga lekker met de kinderen op avontuur. Ren straks een rondje op de hardlooptrack of wandel op je gemak door het bos… wie weet spot je
takken die door bevers zijn aangevreten, parende zandloopkevers, een indrukwekkende ijsvogel of een lief reetje.

Een aankleedhuis pas je aan naar jouw wensen 
In De Boswachterij is de variatie aan aankleedhuizen groot. Kies jij voor één van de leuke rijhuizen of ga je voor zo’n mooi twee-onder-een-kaphuis of een vrijstaand huis? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, alle aankleedhuizen zijn in de basis al goed ingedeeld, heel ruim en mooi afgewerkt.
Maar misschien wil je de indeling net wat anders of droom je van een grote badkamer en staat een uitbouw ook op je wensenlijstje. Dat kan! Bij de vrijstaande huizen en twee-onder-een-kaphuizen heb je zelfs invloed op de kleur baksteen. Je krijgt een gesprek met een kopersadviseur van Dura Vermeer.

Klik hier voor de brochures: brochure 1


Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?