Op de hoogte van nieuwe projecten in Amsterdam? Klik hier!

Heroes Amsterdam - 5-kamerappartementen

samenvatting
omgeving
hypotheek

Algemene informatie

naam project Heroes Amsterdam - 5-kamerappartementen
aantal koopwoningen 5
aantal beschikbaar 1
aantal onder optie 1
type woningen appartement
status in verkoop
koopprijs € 993.700 - € 993.700
oppervlakte 217 - 217 m²
aantal kamers 6

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Synchroon B.V.
makelaar Synchroon B.V.
tweede makelaar Fris Woningmakelaars Amsterdam
gemeente Amsterdam

Informatie

Het nieuwbouwproject Heroes Amsterdam - 5-kamerappartementen wordt gebouwd in de plaats Amsterdam. Dit project bevindt zich in de wijk Oost. Het nieuwbouwwoning project bestaat uit slechts 5 te koop staande appartementen.

De prijzen van de nieuwbouwwoningen zijn vanaf € 993.700 tot € 993.700. Het woonoppervlak van de woningen zijn vanaf 217 tot ca. 217 vierkante meter.

Het nieuwbouwproject is momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Synchroon B.V. in Zoetermeer of bij de makelaar Fris Woningmakelaars Amsterdam.

Andere nieuwbouwprojecten in Amsterdam kunt u hier vinden: Nieuwbouw Amsterdam

Woningen
1 van 5 woningen beschikbaar
Prijs Euro 993.700
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
101Optie021706€ 993.700v.o.n. 
Erfpacht, Woningborg,

Type: 5-kamerappartementen
Exclusieve 5-kamerappartementen/penthouses

In HEROES Amsterdam zullen 5 (van de 65) koopappartementen worden uitgevoerd als exclusieve 5-kamerappartementen. De appartementen hebben alleen een zeer ruimtelijke woonkamer, waar alles samenkomt. Uiteraard zijn alle appartementen voorzien van een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon en/of (meerdere) dakterrassen. Naast minimaal vier slaapkamers beschikken de appartementen standaard over een luxe afgewerkte badkamer. 
  • Woonoppervlakten circa 157 tot 217 m2
  • Complete, hoogwaardig afgewerkte badkamer met brede wastafel, douche en (afhankelijk van het woningtype) een ligbad
  • Mogelijkheid tot aankoop eigen parkeerplaats
  • Ruime buitenruimten in de vorm van balkon, tuin en/of riant terras
  • Hoogwaardige afwerking met Villeroy & Boch sanitair
  • Energiezuinig, onder meer door gebruik van zonnepanelen
  • Standaard vloerverwarming
Voor alle appartementen in HEROES Amsterdam geldt dat de toekomstige bewoner ook een parkeerplaats kan aanschaffen in de ondergelegen parkeergarage.

Genoemde prijzen zijn vrij op naam op basis van canonbetaling met een indexcanon van 3,0% per jaar.
Indien gekozen wordt voor afkoop van de erfpacht van 50 jaar, dan gelden afwijkende koopsommen: informeer bij de makelaar.Project: Heroes Amsterdam
NOG ENKELE APPARTEMENTEN TE KOOP!
Heroes komst op een unieke plek, aan de Urban Sport Zone en het park van Zeeburgereiland. Het is een prachtig plan met 3 woongebouwen. In totaal worden er 151 appartementen gerealiseerd, waarvan er 65 worden verkocht. Onder de gebouwen komt een grote parkeerkelder, waarmee het zoeken van een parkeerplaats tot het verleden behoort. En dat binnen de ring van Amsterdam!
 
Bijzonder, gevarieerd en luxe woningaanbod
Het bijzondere van Heroes is de veelzijdigheid in woningaanbod. Koop of huur, groot of iets kleiner. De woonoppervlaktes van de koopappartementen lopen uiteen van circa 74 tot maar liefst 218 m². Er kan een keuze worden gemaakt uit 3-, 4- en een aantal 5-kamerappartementen. Twee dingen hebben de appartementen in ieder geval met elkaar gemeen: een royale buitenruimte in de vorm van een ruim balkon of prachtig terras en een vrij uitzicht over het buiten-IJ, de directe omgeving, het park en/of de sportzone.
 
Kun je je al voorstellen hoe heerlijk je hier woont?
 
Variatie en prachtige uitzichten 
Naast de enorme variatie in woonoppervlakten en indelingen van de diverse typen appartementen zijn er ook overeenkomsten te noemen. Zo zijn alle appartementen voorzien van een heerlijke, royale buitenruimte in de vorm van een groot balkon of terras. Het uitzicht is formidabel. Afhankelijk van de ligging van het appartement is een vrij uitzicht over het buiten-IJ, de directe omgeving, het park of de sportzone gegarandeerd.Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?