Op de hoogte van nieuwe projecten in Gaasterlân-Sleat? Klik hier!

Sfeervol Balk - 26 grachtenpanden

samenvatting
omgeving
hypotheek
nieuwbouw Balk, project Sfeervol Balk  - 26 grachtenpanden

Zie ook de volgende woningen die behoren tot dit project:

Algemene informatie

naam project Sfeervol Balk - 26 grachtenpanden
aantal koopwoningen 4
aantal beschikbaar 2
type woningen 2 onder 1 kap
status in verkoop
koopprijs € 279.000 - € 279.000
oppervlakte 154 - 154 m²
perceeloppervlakte 231 - 233 m²
inhoud 517 m³
aantal kamers 4

Betrokken partijen

projectontwikkelaar Projektontwikkeling Heutink
makelaar Projectontwikkeling Heutink
gemeente Gaasterlân-Sleat

Informatie

In Balk (gemeente Gaasterlân-Sleat) wordt het nieuwbouwproject Sfeervol Balk - 26 grachtenpanden gerealiseerd. Dit is in de wijk Wijk 03 Balk. Dit project omvat slechts 4 te koop staande 2 onder 1 kap woningen.

De prijzen van deze nieuwbouwwoningen variëren vanaf € 279.000 tot € 279.000. De woningen hebben een oppervlak vanaf 154 tot ca. 154 vierkante meter. De 2 onder 1 kap nieuwbouwwoningen worden gebouwd op een perceel van 231 tot 233 m².

De woningen in dit nieuwbouwproject zijn momenteel in de verkoop!

Voor meer informatie over een van de nieuwbouwwoningen in dit nieuwbouwproject kunt u terecht bij nieuwbouwmakelaar Projectontwikkeling Heutink in Genemuiden.

Andere nieuwbouwprojecten in Gaasterlân-Sleat kunt u hier vinden: Nieuwbouw Gaasterlân-Sleat

Woningen
2 van 4 woningen beschikbaar
Prijs Euro 279.000
bouwnr.statuskavelopp.woonopp.inhoudkamersprijsenergielabel
20Te Koop2331545174€ 279.000v.o.n. 
Woningborg,
21Te Koop2311545174€ 279.000v.o.n. 
Woningborg,

Type: 26 grachtenpanden
Wonen op een fantastische plek aan het water, dat kan in het plan Sfeervol Balk.
 
Op een unike locatie verrijzen 26 grachtenpanden in een historiserende bouwstijl. Grachtenpanden met grote variatie en rijk gedetailleerd met siermetselwerk, kroonlijsten en een topgevel beëindiging met “oortjes”. De woningen worden van elkaar gescheiden door steegjes en kattenplanken. Tevens zijn de materialen en kleuren afgestemd op het landelijke en dorpse karakter van Balk. De wonigen (4 typen) zijn allen ruim van opzet, met de mogelijkheid om straat- of tuingericht te wonen. Naast de basisplattegronden met ruime woonkamer & keuken; 3 slaapkamers & badkamer op de verdieping en ruime berg zolder is een breed scala aan opties ontworpen. Uiteraard zijn individuele wensen bespreekbaar.     
De grachtenpanden met diepe tuin en garage, hebben een koopsom vanaf € 275.000,-- v.o.n.

Meer informatie over de verschillende woningtypen is te vinden op www.sfeervolbalk.nl 


Project: Sfeervol Balk
Balk, Havendiken: een nieuwe woonwijk met de sfeer van eeuwenoude tradities.  
In de nieuwe wijk “Havendiken” worden dromen waargemaakt. Hier kun je wonen aan het water en met een eigen ligplaats. “Havendiken” ligt op een heel bijzondere locatie binnen Balk, vlak tegen het centrum, aan een nieuwe zijtak van de rivier de Luts. Het water speelt een belangrijke rol in de wijk. Er wordt nieuw water ontwikkeld met rondom een openbare wandelkade.

Wonen aan de kade.
Wonen doe je in ”Havendiken” direct aan de kade. In een historiserende bouwstijl worden aan de kade woningen gebouwd met een klassieke uitstraling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, traditionele materialen en warme kleuren.Wonen volgens de klassieke stedenbouwkundige ideeën, maar met het comfort van deze tijd. Traditie en vernieuwing gaan hier hand in hand.

Eigen ligplaats.
Tegenover de voordeur ligt de brede wandelkade. U als bewoner krijgt het eerste recht tot het huren van een eigen ligplaats langs de kade, voor uw voordeur.

Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW.. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

foutje ontdekt?